rumeysakara12 kızlar adetimden 15 gün geçti test yaptım pozitif çıktı ama ultrasonda rahim duvarı kalın dedi ama bebek felan görünmedi ikinci hamileliğim bu doktor kan ver dedi kan verdim beta hgc 848.10 böyle olan var mı
Elaa_gozz rumeysakara12 benim de 11 gün gecikmem olmasına rağmen değerim 70 di geç döllenme demişti doktorum
Mhtpkts @rumeysakara12 bende de öyle olmuştu geç döllenmeymiş rahim kalınlığı bende de vardı belki geç döllenmedir kaçıncı haftadasın canım
rumeysakara12 uygulama ya göre yarın 6 hafta olacak canım doktor da geç döllenmeden kaynakli olabilir demişti ama boş gebelik olur diye korkuyorum
yaseminaltintas rumeysakara12 rahim duvari kalinligi. Kalın olmasi gebelik icin yararli bir sey tutunmasi daha kolay oluyor
Mhtpkts @rumeysakara12 daha çok yeni zaten ben 8 haftalıkken duydum ve gördüm bebeği bu süreç normal zaten ben de de dış gebelik dendi kürtaj önerdiler bende doktor değiştirip biraz zaman geçince gördüm o yüzden hemen üzülme canım ☺️Rahim kalınlığın senin hamileliğini gösterir
butterfly4 @rumeysakara12 bu degerdeyken kese görülemeyebiliyor. Şimdi bi daha test istemiştir artıp atmadığına bakar sonra bir daha kontrol eder, hızlı yükselmesi lazım değerinin, benim de aynı oldu