Hayat-07 Kızlar selammm:) Adetim üç gün geçti normalde bugün 3. Günüm ama olamadım var mıdır bişey sizce bazen 30. Günümde olduğumda oluyor bugün 27. Gün
Tubaa41 Hayat-07 canım inşallah hamilesindir ama biraz daha beklemeni tavsiye ederim idrarda hemen çıkmaz . Ben adetime 5 gün kala kanda çıktı değerim 17 di çok düşük bi değerdi o yuzden biraz daha beklemeni tavsiye ederim idrarda çıkmaz hemen
minikmucizeemaak Hayat-07 İnşAllah hamilesindir bi test yap kan testi ver canım Rabbim sağlıkla nasip etsin❤️🤲🏻🤍
Merve201119 Hayat-07 insallah hamilesindir test yap beklemek için bir durum yok zaten üç gün geçmiş varsa çıkar hakkında hayırlısı olsun🙏🙏
minikmucizeemaak Hayat-07 3 gün geciktiyse görmen lazım benim daha adetime 4 gün varken öğrendim inşAllah bardır ❤️
menessare Hayat-07 canım testi yapmayınca da farkında olmadan umutlanıyorsun. Yap varsa çıkar yoksa ona göre yol izlersin . İnşallah vardır
menessare Hayat-07 herseyin bir zamanı var bunu kabullenince daha kolay oluyor hersey .. Allah hepimizin yardımcısı olsun istediğimizi kolaylık sağlıkla versin inşallah