MaviKelebek35 Merhaba arkadaşlar İzmir’de yaşayan özel klinikte detaylı ultrason yaptıranlar ücret yazabilir mi acaba ? Medicana hastanesinde detaylıya giricem kısmet olursa pahalıya mı yaptırıyorum öğrenmek istiyorum genel olarak ücretleri.
Su4835 MaviKelebek35 can hastanesinde perinatoloji hekimi yaptı 1.100 TL idi 3 ay evvel yaptırdım ben de
Elifsenayldrm MaviKelebek35 ben samsundayım özel klinik de perinotoloji hekimi 1800₺ istedi benden ya 🤔
MaviKelebek35 babysevgi o zaman detaylıya ödediğim ücret çok değil gibi geldi normal muayene ücreti dahil 850 ise.
MaviKelebek35 limoncicegimFO ya medicana da 1315 tl dediler normal o zaman heryerde aynı fiyat bandında ortalama
Seymaymn MaviKelebek35 özel muayenehane gidiyorum muayene ucreti 600 dü 800 yeni oldu zaten doktorum kendisi yaptı
Elifsenayldrm MaviKelebek35 evet o yüzden torpille devlete gittim hiç sıra almadan hemen baktılar valla çok da güzel ilgilendiler makine de çok netti bi problem çıkmadı şükür 💕
Ummu1234 MaviKelebek35 ben Sefa kelekciye gittim 1500 lira muayene ama inanılmaz bir doktor 1 saat muayene etti tavsiye ederim
dilan9900 Ekol hastanesı irfan beyın hastaları ıcın 1250fıyat verdı bende bucada klıngı olan suat hasgorene gittim gayette ılgılıydı güzek geçti 700tl ödedim 24haftalıkken gittim suan 29 haftalıgım
1prensannesii_ Buca sirinyerde özel muayenehanesi var Ümran özer 600 TL ye yapiyo detaylı ultrasonu ve çok iyi bı doktor
MaviKelebek35 Busra9155 bende ona gidebilirim medicanadan vazgeçip aradığım yorum 😍 cenk gezeri merak ediyordum teşekkürler.
Ezgi2727 MaviKelebek35 Prof yeşim bülbülü öneririm kendi kliniği var ben gaziran ayınds 850 gibi ücret vermiştim