arirangg annekuzusu_ Birkaç gün önce başladım. Her gece düzenli içtim iki tane. Ama dün gece unuttum. Bu sabah çok kötü oldum. Midem bulandı ve kusamadım da. Hemen bir tane içtim kahvaltıdan önce, biraz düzeldi. Sanırım düzenli kullanmak gerekiyor
beyzzsenturkk annekuzusu_ bulantılarım şiddetlenmediği sürece kullanmıyorum her seyde ilaç kullanmayı da dogru bulmuyorum zorunlu olmadıkça
annekuzusu_ nur34_ hmm bazıları bulantı.oldukca demişti de ben 4 aya geldim bulantim ara sira oluyor bende artik oldukca atmaya calisiyorum
nur34_ annekuzusu_ ben 6 olucam neredeyse sadece geceleri aliyrm gunduz degil zaten doktor yada eczaci gunde kac adet alicagini soyluyor ztn
Aalis Ben ger gece 2 tane iciyorum. Doktor oyle demisti. Ama o bile bulantimi kesmiyor. Cok yoruldum bu isten hayat kalitem dustu.
edkrcy Aalis Bende öyle malesef acillik oldum artık serum takıldı o bile bulantımı geçirmedi Allah yardımcımız olsun
annekuzusu_ edkrcy bende ilk aylarimda her hafta sonu serum yiyordum aşırı kötüydüm ama 4 ayda geciyo arada sırada oluyo ac kalmadıkça sorun yok da azcik acikiyim mide bulantısı basliyo bide sabahları ogme kusma oluyo boş mideyle çok onlarda geçse bişe kalmiycak inşallah önceden gün boyu zehir oluyordu günüm 😑🥺
edkrcy annekuzusu_ Ay inşallah biran önce oda geçer gerçekten çeken anlar anca ben hiç böyle hayal etmemiştim Allah düşmanıma yaşatmasın çok zor 😔
Asli123s Bugün içmeyelim kendimi alistirmayyayim dedim durum pert midem ağzımda keşke icseydim ama işte uyku yapıyor feci şekilde o yüzden içmek istemiyorum
annekuzusu_ boymomyz kaç ayliksin bende ilk aylarinda kulandigim halde kusardim hatta ilacı atıp hemen kusup ilaçta cikiyordu çok kötüydüm serumla geçiyordu bı tek şuan çok şükür o kadar degl ama tam da geçti diyemem inşallah ilerledikçe biter
annekuzusu_ Mhtpflz ilk aylardaysan prilam hiç bir işe yaramiyor benimde ilk aylarında kullandığım halde çok kötüydüm zofer çok iyi kesiyor onu bile kullandim ama o zor durumda olmasan doktorlar önermiyor ağır biraz
Htc- Bende almayayım dayanırım dedim de valla günüm mahvoluyor hem cikartiyorum hem midem bulanıyor o da haliyle baş ağrısı yapıyor
Kardelen-123 Ben 22. Haftadayım hala geçmedi bulantılarım, bende denemek için arada bırakıyorum ama tekrar başlıyorum kusmaya o yüzden 2 tane içiyorum düzenli olarak artık
muallimehanimmom5 annekuzusu_ ben 16. Haftama kadar düzenli kullandım ama söyle ilk 13 hafta gece yatarken 2 tane içtim 13-16 arası da tek sayıya düşürdüm ama her gün mutlaka aldım 16 dan sonra da bıraktım tabi bulantılar azaldı ama yanma başladı. Hemde cok kötü 16 dan beri de yanma için şurup kullanıyorum 30. Haftamdayım şuruba devam prilam devamlı kullanılırsa işe yarıyor