meraklianneadayi23 Boncukveannsi Bencede çok pahalı doğum ücreti eşim bu parayı ödedikten sonra daha iyi bir hastanede doğum yap diyor bazen devlete gidip doğum yapmak bile aklıma geliyor yani ben doğum yapana dek 7-8 bin olucak bu gidişle
Fidase @"Boncukveannsi orda ne kadar muayene ve doğum canım bide oraya mı gidiyorsun memnun musun doktorundan falan
GgiZzem Yldzhra Merhaba ben de Ortadoğu’da Ceylan Hocayla başladım ama ayrılacakmış sanırım :( Siz paket de aldığınıza göre memnunsunuz doktorunuzdan sanırım. Kim acaba ben de bi randevu alıp görüşsem.
Tinasu Boncukveannsi ben ankara liv hospital a gidiyorum muayne ücreti 800 doğum paketi aldım ben toplam 13 bindi ama şuan 15-17 bin sanırım,doğum paketi alsanız daha uyguna gelir bence
aysenurratalarr Boncukveannsi Ankara çukurambarda özel kliniğe gidiyorum muayene 600₺ doğum 12.000₺ yılbaşından sonra artar kesin
Boncukveannsi Merveeemmm sezeryani öğrenebilir misiniz peki muanesi 420 olmuş bu arada ben daha gitmedim bugün aradım 420 dendi doğum ücretini vermediler bilgisini🥺
2Bebek1Anne Boncukveannsi istanbul bağcılar medilife 🙋🏻♀️🙋🏻♀️ 270 muayene 55 nst 5500 sezeryan 2. Sezeryanım
iremsknn Boncukveannsi ve açıkçası hiç parasını hakeden bir yer değil Bursa’daki. Altunizade Acıbadem en iyisiymiş gerisi fasa fiso