gevezeyazar1 Kızlar 19+4 hamileyim yatıcaktım yastık var sandım birden yattım ama tahtaya vurdum çok sert bi şekilde bişey olur mu acaba çok korkuyorum başına böyle bişey gelen var mı
Sinemiraz gevezeyazar1 benim oğlum 3 yaşında çok hareketli sürekli tepemde oraya atla anne şurdan zıpla anne belimi bacağımı kaç defa vurdum bi yerlere çok şükür bişey olmadı korkutmayın kendinizi ☺️
ozlemrcp76 gevezeyazar1 korkmayin kanama agri vs birsey yoksa telas etmeyin olabilir insallh birsey yoktur iciniz rahat etsin istersenizde kontrol amacli dr gidin ama korkmayin bu haftalarda bebeginiz hissettiginiz duygularin hepsini hisseder
Prenseskuzum gevezeyazar1 yok cnm korkma karnında fln ağrı olur,kanaman olursa dkktora gidersin. Ayaklarini uzat birazcik dinlen 😇.
gevezeyazar1 ozlemrcp76 öyle bişey olsa hemen kanamam olurdu dimi üstünden zaman geçince olur mu kanama flan
Prenseskuzum gevezeyazar1 tabii bide ağridan duramazsin,sancidan kivranirsin cnm. Düşük okdr kolay birşey deil. Panik yapma 😚 imkanin varsa yarin doktora bi gidersin içinin rahatlamasi icin😍
gevezeyazar1 Prenseskuzum hareket ediyo çok şükür ama o an çok korktum nasıl öyle bi hata yaptım bakmadan attım kendimi hemen