lacrimam Kızlar 32+4 deyim bebek hareket ettikçe belimden kasıklarıma bir sızı giriyor sanki, bir de yürüdüğüm zaman belimde dayanılmaz bir ağrı oluyor normal mi yoksa sancı gibi bir şey mi 😳
Semilk05 lacrimam 31+6 dayım bende senin gibiyim normal herhalde böle olması sonlara yaklaşıyoruz diye mi oluyor anlamadım
irem-1999-54 lacrimam canım benimde hamimeligim zor gecmiyo ama 30. Haftadan sonra ayni sikayetler bendede oldu bebek hareket ettikce rahim kasılıyo vucut kendini hazirliyo mumkun oldunca uzan dinlen
Anonymousmom lacrimam Kasılma sertleşme gayet normal. Sancı sıklığı 5 dk 1 olmalı onun dışındakiler yalancı sancı dır
Semilk05 lacrimam bende bu zamana kadar en başından şükürler olaun çok güzeldi ama şu an doğuracak givi oldum 🥹
irem-1999-54 lacrimam evet canım 10 dakikada 3 kez gelmeye basladigi zaman dogum sancilari baslamia oluyo artik kocaman oldular barinamiyolar icerde ben 36+4teyim diyorum 2 hafta daha sabret cikarsin sonra 😀😀
irem-1999-54 lacrimam evet son ay hic gecmiyo bu zamana kadar nasıl geldi anlamadim ama son haftalar gecmiyo 😀🥲