Ygmrb 17/05 de transferim yapıldı. Yaşım 40. Herhangi bir sorun saptanmadı ancak gecikmemek adına tüp bebeğe giriştik. İyi de ettik. Ben bekleme aşamasında test yapmadım, doktoru. Özellikle rica etmişti. Bende en ufak bir belirti olmadı. Ne bir kamam, ne renklenme, ne ağrı, ne sancı, hiiiç bir şey :) teste kadar geçen süreçte beş gün izin aldım, iki gün evdeydim, üçüncü gün yine doktorumuzun ısrarı ile sabahtan akşama deli gibi gezik, yemeğe gittik, sinemaya gittik:)) sonra ile döndüm. Çok düşünmemeye çalıştım. Test günümüz tam bir idiyotluk hikayesi idi, acıbadem kozyatağına gittik test için ama sonucu anlamadık, iki şapşal, kendi sonucım yerine değer aralıklarına bakmışız tepede ‘gebe olmayan ’ ifadesine takıldık, hemşireler baktı biz acı çeken ve acı verici derecede şapşiğiz, doktor getirdiler yanımıza, adam dedi ‘mğjde gebelik yüzde yü’/z’ adama dedim ‘sen kimsin ’. ))) Çok güldük hep birlikte sonra :))) pozitifti sonjç :)) şimdi 32 hafta içindeyiz kızımla.. darısı isteyen herkeeeesin başına :)) hepinizin sonucu pozitif gelsin. ))