Aysegul123Defne Ciğer kavurma yapmıştık geçen gün yedim ama içimde hep bir şüphe var bebekte leke yapar diyolar öyle bişi varmı sizce bir kaç kerede ciğer kebabı da yemiştim öyle bişi yokturdur inşallah 🤣
arirangg Aysegul123Defne Çiğ ciğere dokunup elini yıkamadan kendi vücuduna değdirirsen o zaman bebekte leke yapar diyorlar, doğru mu bilemem :) Ciğerde A vitamini çok olduğu için hamilelikte yemek çok iyi değil diyorlar ama arada bir yemekten de bir şey olmaz bence
funnymummy Aysegul123Defne leke olarak değil ama a vitamini açısından çok fazlaymış oran o yüzden yememek gerekiyormuş canınız çektiyse isterseniz tadına bakın ama yine de abartmamanızı tavsiye ederim
Deletedmom_21 Aysegul123Defne sakatat tüketimi önerilmiyor. Çok istiyorsanız 1, 2 parça yiyebilirsiniz.
Kitapkurduuu Aysegul123Defne bende yedim canım olur mu bilemem ama dokunup bir yerine sürersen leke olur diye söylüyorlar bana da 😁😁
Aysegul123Defne arirangg dikkat ederim artık a vitaminin ne gibi bir sakıncası varmış ki acaba merak ettim
CmreKsidar Aysegul123Defne benim doktorum sakatat yasak ciğer 100 gram yiyebilirsin demişti ciğer dokununca leke yapar diyorlar ben batıl inanç diye düşünüyorum kendim doğradım hamileyken birde😂
Kbetul Aysegul123Defne ben de midye seven biriydim canım isterse 1 tane yiyip o isteği bastırıyordum ama sadece pilav kısmını et kısmını çıkartıyordum bir şey olmaz tek seferden diye düşünüyorum
Meliko Aysegul123Defne ben geçen gün sağlık bakanlığının anne bebek eğitimine verdim dışarda yenilen ciğeri önermiyor ama evde yağışan ciğerden bir iki defadan bişey olmaz aksine iyi bile olur dedi