Tgbrl Arkadaşlar keşkek aşerdim ama bulamadık İstanbul Beylikdüzü tarafında bulabileceğimiz bir yer var mı biliyor musunuz 🙄 Ahhh annem olsaydı yapardı 😔
Hilalakar Tgbrl kuzum yap sen diycem de bilmezsin belki birde ben aletsizim şeyi yapınca yiyemiyorum 😒 kaynanan falan var mı canım yapsın
Laleet Tgbrl İstinye park alışveriş merkezinde Osmani diye bir restorant var. Orada yiyebilirsiniz size çok uzak gelmezse eğer 🌺
Tgbrl Hilalakar Ah canım 1 haftadır herşeyden tiksindim yemek yiyemiyorum normalde kendim yapsam bile tiksiniyorum kimsem yok gelin geldim buraya 😔 İnan çorba yapsam kendim içemiyorum 😔
Hilalakar Tgbrl bende öyleyim canım canım çekiyprum yapmaya başladığım da bitiyor herşey birisi yapsın ben yiyeyim diyorum ama annenden başka kimse yapmıyor canım
Tgbrl Hilalakar Maalesef canım en kısa zamanda gelmesini rica edicem zaten yoksa tek başıma burdA zorlanıyorum mutfağa girememek çok kötü 😔
Edatalha Tgbrl cnm çatalca da antikköy varr hafta sonu kahvaltıdan sonra kazanlarda yapıyolar eğer gitme imkanın varsa orayı tavsiye ederim