sedaa_aa 12Kbra12_ isilik gibi duruyor. Cildi kuruysa ondan da olabilir. Süt alerjisinde başka belirtiler de olur. Kalın giydiriyor olabilir misiniz evin içi kaç derece
Mikayla 12Kbra12_ 20. Gün bizde boyleydık. Ertesi gun dr kontrolumuz vardı. Süt içen bebeklerde olur dedi doktor. Bir kaç güne kendiliğinden sönüştü. Bir pamuğa ılık su yada gül suyu kullan demişti.
bukett1 6 günlük bebeğim var. Emzirdikçe yanaklarına süt bulaşıyor. Sütten dolayı bu şekilde oluyor. Her emzirmeden sonra ağız temizleme mendili ile yanaklarındaki sütü siliyorum. Ertesi güne hemen düzeliyor.
sedaa_aa 1prensannesiiii 21-23 derece arası yeterli üzerini çok kalın giydirmeyin. O yeni doğduğu İçin üşüyor gibi geliyordur ama 23-24 derece size serin gelse de bebek için fazlasıyla ideal
1prensannesiiii 12Kbra12_ cildiyeye götürmen gerekiyor. Çocuk doktoruna değil canım. Bizde yaşadık doktoru cildiyeye yönlendirdi. Ve cildiye doktoru isilik ve bebek sivilcesi dedi dediğim kremleri yazdı 2 günde geçirdi size de geçmiş olsun
Dilaraplt 12Kbra12_ sütün yağlıysa ondan böyledir canım korkma geçecektir benim bebişinde öyleydi sütüm yağlı olduğundan öyle olmuş korkulacak bişey yok yani 😇