Muhammedinannesi2424 Bu da bebek bakım çantam aşırı büyük geldi hem.Benim hemde bebegin hastane eşyalarını hep aldı icine
AycanFb Brck0303 ınstagramda uğurlu bebe var oradan aldım orasıda kaliteli bir sayfa trendyolda da var galiba kayıtları.
Summerwine Brck0303 midoserden 4 kapaklı dolap,practicodan oyuncak dolabı,ipeksi baby 8li hastane çıkışı,sahra bebekten bebek bakım çantası,sepetkitchendan katlanır küvet,Bella Maison bebek battaniyesi aldım hepsi harika geldi sorun çıkmadı.
Muhammedinannesi2424 bunlari Mai perla sayfasindan aldim gorseldeki gibi geldi bunlara uygun yelekte ördük görmek istediğiniz olursa ceker atarim
zehraKr Muhammedinannesi2424 bende bundan alacaktım ama emin olamadım yeterince kalın mu kış bebisi olucak
Brck0303 Senanur567 kızlar Trendyol diye yazdım zaten onu belirtmeden hangi siteden nasıl bişey aldınız onu yazarsanız daha iyi olur
Muhammedinannesi2424 Burcuuuuu ben alışverişi agustos ayında tamamladim simfi değişti mi fiyati bilmiyorum ama o zaman 3 tane tulum 100 tl verdim
Muhammedinannesi2424 Brck0303 ilk cocuk olsaydi bende set yapacaktim ama tekne kazintisi o yüzden sadece yatağı aldim