Elvanizam Kizlar 30+3 haftalik hamileyim asiri derecede mide yanmam var tavisiyleriniz nelerdir acaba
egkoz Elvanizam ilk başlarda ılık sütle falan geçiyordu ama son trimester döneminde artık geçmiyordu gece uykudan uyandırıyordu yanmalar doktorum “rennie duo şurup” önerdi doğurana kadar da kullandım isterseniz siz de doktorunuza bir sorup kullanın😊
Hallerimvarbenim egkoz geçirdi mi peki kullandığın şurup ben gaviscon kullanıyorum ama fayda etmiyor aylardır ne içsem işe yaramadı malesef çok ileri boyutta
Gysa Hallerimvarbenim bende sizin gibiydim şurup falan hiç fayda etmedi sonrasında doktorum panto adında ilaç verdi rahatladım
egkoz Hallerimvarbenim benimkini geçirdi vallahi deneyin bence forumda da çok kişiyi okudum gavisconun fayda etmediği rennienin fayda ettiği 🌸
Hallerimvarbenim egkoz Ay hadi inşallah ya valla duacın olurum hemen alıp deneyim nasıl kullandın peki aç karnına mı tok karnına mı kaç kez
egkoz Hallerimvarbenim inşallah işe yarar 🙏🏼 Miden yanınca iç canım hemen günde 4 5 kere kullanabilirsin doktorun dediği buydu