deletedmom6295 Gulsahhhhh hamsi sardalya yiyorum. ikidir de palamut yedim ama tadını pek sevmediğim için bana ağır geliyor palamut. başka da balık tüketmedim 29 haftadır.
SevCem Haftanın bir günü kesin hamsi, diğer gün cupra, levrek yada çinekop canım. Palamut ben de hiç sevmiyorum. Yemeyin zaten.
Laurenkiz Gulsahhhhh hamsi, ton, çupra.. ne denk gelirse haftada 1 mutlaka yiyorum, Kalkan gibi derinde yaşayan (yüzeyinde civa gibi ağır madde içerebilecek) balıkları yemediğimi sürece sorun yok demişti doktorum😊sağlıklı doğumlar
Laurenkiz GamzeSever haftada yeterli miktarda yerseniz sorun olmuyor dedi doktorumuz, ben Ton balığına düşkünüm biraz, buyüzden son dönemde yiyebildim, İlk 3 ayda hiç balık yemedim hatta
Pars Doktorumun tavsiyesi somon yemem yönündeydi haftada 1 bazen 2 kere yiyorum. Fazlası zararlıymış zaten. Bebeğin zihin gelişimi için en etkili balık somonmuş
Birsenvergili Gulsahhhhh bir karadenizli olarak hepsi yiyorum ama en çok sevdiğim hamsi istavrit palamut bunlar kesinlikle yenmeli
Yesimalmila Gulsahhhhh ayy su palamut yüzünden balıktan tiksindim gecen gün degisiklik olsun diye palamut aldim agir geldi herhalde ya sa bayatti nasıl kustum zehirledi heralde. ishal kusma tüketti beni
OgretmenEva BeyzZaA ne kadar saygısızca bir üslup!! yardıma ihtiyacı olana el vermenin adı her şeye karışmak oldu da benim mi haberim yok!! Siz kendi dünyanızda takılmaya devam edin forum her türlü olumsuzluğa rağmen keyif verici...
BeyzZaA OgretmenEva saygısızca üslupmu sana soru sorduğumda neden cevap vermiyorsunuz dediğimde sorunun muhattabı ben değilim derken bu yardımseverliğin nerdeydi canım kendinle çelişme istersen. benimde bi bilgim yok konuyu açana bi soralımda diyebilirdin Bayan yardımsever olumsuzlukta sizsiniz ben değil