Petito35 heyecanliana93 ben detox yapmıştım bi ayda 10 kilo vermiştim ve düzenli olarak korse tayt giyip günlük yürüyüş yapmıştım
heyecanliana93 Petito35 Oturduğum yer yürüyüş yapmaya müsait değil maalesef ruh sağlığımda çok iyi reğil xi süre sayıflamayı düşünmüyorum
Fundayakut MadameHappy34 Ben 60 kiloyla hamile kaldım şu an 32+3 deyim toplam 8 kilo aldım bakalım doğuma kaçta giricem 🥰
Nurbost MadameHappy34 3ay 4 kilo aldım . Sonra her doktora gittiğimde 3er 4er kilo alıyodum ve çok fazla yemiyorum da hareketsizim biraz o yüzden diye düşünüyorum
Ftynur MadameHappy34 52 ile hamile kaldım 70 le doğuma gittim 4 aylık bebeğim şuann ki güncel kilom 50 ve zayıflamak için hiçbişey yapmadım bebem sağolsun tek başına yetiyor😂
denizarenmom MadameHappy34 66yla hamile kaldim 60a dustum ama 2 kilo geri almisim 20. haftadan sonra sanırım kilo alma kısmına yeni geçtim🥲
Reyhosunannisi 50 kiloyla hamile kaldım 33 haftalığız 64 kilo oldum 14. Haftadan bu yana almaya başladım ama 19. Haftam ila 28. Haftam arasında 8 kilo aldım doktorum diyet verdi 5 haftadır sadece 2 kilo aldım 😊
Aselsmoms MadameHappy34 48 kilo ile kaldım 57 veya 58 olmuştum tam hatırlamıyorum 27 haftalıkken tartılmıştım en son şuan 31+6 olduk kaç kilo oldum bilmiyorum😍😅
Elifderin34 MadameHappy34 49 ile hamile kaldım 35.haftadayım şuan 57 kiloyum, son ay kilo almam durdu artık almıyorum doğumada son 2 hafta kaldı zaten
Hallerimvarbenim MadameHappy34 62 ile başladım şuan 7. Aydayız 72 kiloyum. 80le doğururum diye tahmin ediyorum 🤣
Mervekara5 MadameHappy34 27. Haftadayım 63 kilo ile hamile kaldım 66 kiloyum ama sizin gibi çok kilolu hissediyorum kendimi 🥲
Elifderin34 Sultan_gunes47 sanırım son aylar artık anne pek almıyor, bebeğin en çok kilo aldığı zaman son aymış bizde ki besinler hızlıca bebeğe geçiyorsa bize kilo alacak besin kalmıyordur o sebepten diye düşündüm :)
hayalperest2310 MadameHappy34 bende 60 la başladım 24+5 oldum 66 olmuşum ki bunu son dört haftada aldım 20 haftalığa kadar kilo alımım yoktu bakıldığında aynıyım bu kilo nerden hiç bir fikrim yok 🤷♀️
ayseuzun MadameHappy34 61 ile başladım 25+4teyim 69 kiloyum bakalım son 3 ayda daha ne kadar alıcam :(
Sellmaseellma MadameHappy34 47 ile hamile kaldım 24 haftalığım 56 kg yim doktorum diyete soktu 😂 beyazlar yasak dedi ama beyaz ekmek görünce deli gibi yiyesim geliyo 😂😂