Kucuk_melegim hemsireacemianne amin cümlemizin inşallah Rabbim evlatlarimizi korusun gerçekten bende şeker çıksa hic sorun etmezdim ama söz konusu evladım olunca cok tedirgin oldum bide tüp bebekle hamile kaldm🤲❤️
hemsireacemianne Kucuk_melegim Yaraların normalden daha geç iyileşmesi Ciltte kuruluk ve kaşıntı Ağızda aseton benzeri koku oluşumu Gibi gibi gibi
Happy_001 Kucuk_melegim iyimi siniz ya doktorun değil de ewde olctigne mi inanıyor sun okdar insan inceliyor kana idrara bakıyor siz ewde bozuk olan teste mi inandınız
Kucuk_melegim hemsireacemianne sonucum çıkmış doktorum aradi şimdi şekerin yok diyor idrarinde de şeker gözükmüyor dedi demeki ben yiyince idrarime geçiyor şeker
KLORAKHANIM Kucuk_melegim gebelik şekeri dikkat edildigi surece korkulacak bir sey defil cok iciniz rahat etsin isterseniz eger diyetisyene basvurabilirsiniz ama beni. Tavsiyem gebeliginizin tadini cikartin😌
Kucuk_melegim KLORAKHANIM sonuçum çıktı doktorum aradi kanda ve idrarde şeker gözükmediğini söyledi içim rahatlati ama yinede kendim dikkat ediceğim ve yürüyüşe başliyacağim yarın