1Gunes Kızlar 28+2 hamileyim gebelik şekerim yok ama tansiyonum düşüyor tuzlu ayran ile ancak gözüm açılıyor sizce neden ne yapmak lazim düzene girmesi için. Kanımda düşük bu arada
Ceyda76 1Gunes aksamları meyve yiyor msnz yatmadan fılan bıde sabah kaçta uyanıyorsunuz ?Benımde aynı sorunum vardı doktorumun tavsıyesı ıle duzeldı
efeninannesiii_ 1Gunes bende aynı durumdayım. Gece lavaboya kalkınca bile açsam tansiyonum düşüyor. Mide bulantısı başlıyor 🤦🏻♀️
Linaaaa1 1Gunes benimde öyle ilk gebeliğimde de dokuz ay çektim şimdi ikinciye hamileyim son ayımdayım hala aynı özellikle sabahları asla kendime gelemiyorum ayran içiyorum falan bir iki saat sonra kendime geliyorum
1Gunes Ceyda76 Evet yiyorum ayrıca uyuyana kadar ağzım boş kalmıyor desem sabah da tam kahvlwti yapıyorum. Ama yine aynı
Ceyda76 1Gunes yatmaya yakın akşam meyve yeme ara öğün olarak öğleden sonra tüket cunku meyve sekerı aşırı yukseltıyor sabahta yemeyince düşüyor ondan oluyor Sabah 7 de süt yada yoğurt ye öyle geri yat düşmüyor tansiyonum