3 aylık bir bebeğim var. Şükür gaz sorunlarımız geçti gibi. Neredeyse hiç gaz çıkartmadan uyutuyorum. 🧿 Bir kaç gündür uyku eğitimi videoları izliyorum. Kendi kendine uyumasını istiyorum. Ben bebeğimi emzirip beşiğine koyuyorum bazen uyumuş oluyor bazen de koyarken uyanıyor beşiği belli belirsiz hafif bir şekilde sallıyordum. Dün akşamdan itibaren karar aldık sallamak YOK. Beyza şahin diye birini takip ediyorum youtubenden çok samimi biri. O denk geldi bebeğine verdiği eğitim ve bebek üzülmeden mutlu bir şekilde adapte olacak bir eğitim. Dün akşam banyosunu yaptırdık. Mesajını yaptık. Emzirdim ve yatırdım. Tabi ki yatırırken uyandı ve ağlamaya başladı. Elim gitti ama sallamadım. Göğsüne pı pıt şekilde vurdum, bir yandan konuştum sakinleşsin diye. ( bu yöntemi de sezen ketenci oy da gördüm) ağlaması devam edince kucağıma aldım sakinleşti yatırdım. Mızıldanma oldu ama bağırarak ağlamadı. Bu şekilde uyudu. Kundak yapmıyorum. Ama elini yorganın altında sabitledim. Yatağın kenarlarına soktum yorganı ☺️ tam 20 dk sürdü uyuması. 3 saat kadar oldu aldım tekrar emzirdim geri koydum yatağına ve uyumaya devam etti. Bugünde kısaca sabah kalktık pijamalarımızı çıkardık elimizi yüzümüzü yıkadık biraz oynadık emdi yatırdım biraz uyandı pış pış yaptık uyudu. Sallama YOK. Şimdi aynılarını tekrarladım ve 8 dk uyudu. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Belki sizlere yardımcı olabilirim diye anlatmak istedim. Yanlış yaptığım birşey var mı acaba? Eleştirilere açığım. ☺️