Deletedmom_85 Koalammm kaset test yaptım bugün canım maalesef negatif erken mi bilmiyorum da olsa silikde olsa çıkardı ya :( sen yaptın mı?
Negif Bat 21 aralık. Aralık itibariyle tam 2 yıldır bekliyorum ama 17. Ayda hamile kaldım 3 aylık temmuzda düşük yaptım. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah o müjdeyi bizde alalım hayırlısıyla.
Koalammm Deletedmom_85 yok canım cesaret edemedim yapmaya valla 🙄 erken gebelik testi deneseydin birde canım
Deletedmom_85 Koalammm boşuna para vermek istemedim açıkçası hep negatif aldığım zamanlarda 😪 daha da adetim geçene kadar yapmam. Çatlatma iğnesi oluyorum zaten geçen ayda oldum. 2 gün gecikmeli oldum. Onuda baz alarak ilerleyen günlerde tekrar yaparım artık. Doğal mı deniyorsunuz canım?
Koalammm Deletedmom_85 evet canım doğal deniyoruz bu üçüncü deneme bakalım nolucak inşaallah tez zamanda güzel haberler alırız canım hepimizde 🙏🌼
Merve2546 Bat 24 . Regliye 12 gün kala göğüsüm ağrıyor ve uçları sızlıyor 2 gündür uçları hafif kahve oldu ve kabarcıklar belirginleşri hamilelik belirtisi mi acaba
Kivircikkuala Cansufurkan Kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın pozitifi görürsün bu postta bekleyen bütün kızçelerin bu ay pozitifi olsun İnşallah 🌼🫶
Kivircikkuala Deletedmom_85 Hoşgeldin🙏🏻 Yaa umudumuzu kaybetmek yok her ay yeni bir umut . Benimde rahim filminden sonraki 3.ayım bu ay
Deletedmom_85 Kivircikkuala seninle daha önce konuştuk diye hatırlıyorum canım 😍 Allah büyük beklemekten başka çare yok zaten
Simgetok45489 Ben tekrar test verdim. Doktor cok bir yükselme olmaz. Bu yüzden de gebelik bu safhada anlamlıdır diyemeyiz adetine bir iki gün kala ver dedi.
Fatnur38 Simgetok45489 32 günde bir adet olyorm şaşmaz normalde aslında belirtiler de var ama kendimi çok dinlemedgm için hep gebeliğe de yormiyorm olurda geç döllenme felansa uzulmeyim diye yapmıyorum bakalm bugünde olmazsam