Hamileanne Kivircikkuala kızlar benimde yarın bat bugün sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı. Sizinle beraber bekliyordum çok mutluyum inşallah rabbim sizlerede nasip eder güzel haberlerinizi bekliyorumm 🙏🏻❤️
Kivircikkuala Hamileanne Maşallah canım senin adına çok sevindim darısı bize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim🤲🏻🫶🥰
Aysefe333 Merve2546 Rabbım gönlüne göre versin inşallah cnm hayrli evlatlar versin sende bana dua et dis gebelik olmasın tekrardab
annesininkelegi Eceee hayırlı olsun bizlerede dua edin bende perşembe sabah yapacagım battan 2 gün önce🌸🌸
Eceee annesininkelegi ayy inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız 🙏 bende bugün kan verdim 419 çıkmış Salı günü tekrar kan vermeye gideceğim 🙏🙏
Seyrat Bende bat 19 hala olmadım kasık ve bel ağrım var hafif göğslerime ağrı giriyor ama test yapmaya korkuyorum 🤤🙄
Seyrat annesininkelegi bu ay takip etmedim saldım valla ama düzenli adet görüyorum normal de Bi geçen ay gecikti yine 1 hafta
annesininkelegi Seyrat tarihinizde geçmiş ne güzel ben şimdiden sabırsızlanıyorum ama cok gec yumurtladım bat ta 24-25. Negatif görmek istemiyor insan :(
Seyrat annesininkelegi hayırlısı olsun hakkımızda ama evet bende negatif görmekten korktuğum için yapmıyorum test bakalım ne kadar dayanacagım:( sizin içinde hayrlısı olsun..
Defne2218 Simgetok45489 merhaab a ben şeyi çok merak ediyorum mesela ilk 4 küsür çıkmış ya beta en son bu betanız çıkmadan kaç gün önce ilişki oldu