Mustafayigitvebeytugannesi Eceeeeee ilk oğlumda 6 hafta gibi başladı 6 ay devam etti. İkinci oğlumda 8 haftada başladı 4 ay sürdü şimdi bunda gebeliğimi öğrendiğimde 11 12 haftalık flandi o ara başladı 15 gün flan sürdü 😊
tugcebilge06 Eceeeeee 5 haftada mide bulantılarım başladı şuan 6. Haftadayım arada mide bulantısı geliyor şükür kusma yok
Zeze1792 Eceeeeee korkup ne zaman bulanıcak diye bekleme. Psikolojik olarak bulantı yaşarsın. Bazılarında hiç olmuyo. Akışına bırak derim
Kuzuletta Haftada başladı ama yemek yememi engellemedi. İştahım açık fakat yemeklerden sonra çok bulanıyor. Bir de sudan tiksindim hiç içemiyorum 🥺
tugcebilge06 Kuzuletta doktorunuzla bi görüşün uygun görürse bulantı için ilaç verebilir su ıcmenız cok önemli bende nevresim ve parfum omo kokularından tiksindim🥹
Ftma4646 Eceeeeee mide bulantım gebeliği öğrendiğimden beridir var ama hiç istifa etmedim 11 hafta 2 günlüğüz şuan 😁 sadece tavuk görmek istemiyorum
-Naz- Eceeeeee öğrendiğim gibi başladı 8 haftalik halen aynı . Bakalm 3 aydan sonra geçer diyenler var