Minik_annee Arkadaşlar ben göbek bağı oyuntulu bir aylık için almayı düşünüyorum içinde 80 tane var bir alana ikincisi bir TL ile 215 TL ediyor sizce uygun mu bu kampanya dışarıda fiyatlar ne durumda hiç bilmiyorum da ?🙏
buseyldz00 Minik_annee Alma bence yani o kampanya deneni alma kandırıyorlar. Ben geçen hafta baby turco 160 tane 1 numara 228₺ aldım
NilAda16 Minik_annee bende geçen ay aynı kampanyadan aldım ama 180 tl ye geldi 2 paketi toplam. Haliyle fiyatlar artıyor. Sonuçta bir bez deneyeceğiz. Bu hakkımı baby turcodan yana kullanıcam. Arkadaşım çok memnun bezden. Umarım bende memnun kalırım. Sizde deneyip ona göre karar verirsiniz.
beyzzsenturkk Minik_annee ikincinin parasını birinciden cıkarıyorlar cok pahalı zaten bu tür kampanyalar göz boyamak icin
Minik_annee buseyldz00 buda bir numara ve 160 tanesi 215 TL’ye geliyo aslında seninkine bakarak bı tik daha ucuz gibi ama bilemedim
Minik_annee NilAda16 bende memnun kalan bı çok kadın duydum fiyatı da geçen seneye göre tabi artmış malesef
Hunilininbirii 1 numara bez fazla almayın bence ben 1 paket almıştım o bile bitmedi çoğu arttı 2 numaraya geçtik
buseyldz00 Minik_annee bi alana ikincisi 1₺ diyorlar ya o yalan dedim yani kampanya değil aslında aynı evet