ArvenMom Kadriye28 kalp atışı durmuş olabilir ilk gebelik mi peki ilk gebeliklerde görülen birşey benimde öyleydi çünkü
Kadriye28 ArvenMom ilk gebelik ama çocuk da büyüyor doktor bana dün 20 önce durmuş dedi pazartesi kürtaj yapalım dedi ama 5 gün önce kalbi de gördük bebeğimde büyüyor ben anlamıyorum
Kadriye28 Alakmerve Allah’ım inşallah bakalım benim 5 gün önce kalbinin attığı görüldü ama yok işte bir duyulmadı
ArvenMom Kadriye28 daha erken git eğer kalbi durduysa seni zehirler canım sağlığını sakın riske stma daha çok var o kadar bekleme bence
gunel91 Kadriye28 devlete gittiyseniz hemen őzele gidin cunki arkadasimada kese var bebek yok kultas yapalim demisdi ozele gitti bebekde var kalb atisinda duydu
yanlisanlamaama Kadriye28 7 haftalık hamilesiniz diyelim 20 gün öncesi 4 haftalık hamileydiniz doğal olarak kalp atışı yoktu ve çoktan onun vücuttan atılması gerekiyordu. Başka doktora gidin gerçekten atmadığına emin olun
Kadriye28 yanlisanlamaama bende öyle düşünüyorum cevremde öyle söylüyor 20 gün içinde atması lazımdı yani ne bilim
Gulsen_tanrikulu Kadriye28 kalbi durunca kanama olmuyo sanırım benimde bebeğimin kalbi durmuştu biz 10 gün sonra öğrendik hiç kanamam olmamıştı
coskunzerrin51 Gulsen_tanrikulu benim 2.gebeligimde kanama değil de böyle siyah bir lekelenme olmuştu 3 gün. Doktora gittim bebeğin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım 8 haftalikti.
Gulsen_tanrikulu coskunzerrin51 anladım benim hiç bişey olmayınca 10 gün kalmıştı karnımda anlamamıştım ben oyüzden