BuseS-T Son 99 günümüz kızlar bir çok hazırlığımız tamam hayırlısıyla sağlıkla kızıma kavuşmama az kaldı🥳🥳 yavas yavaş hastane çantamızıda hazırlayacağız sizler ne durumdasınız 🥰
Sevvl BuseS-T biçimde son 125 ama son 99 olabilir hem ikiz hem artık zorluklar başladı saglıkla gelsin kızlarımız❤️
balkizinbebegii BuseS-T benim de 99 bugün 🥰 çoğu eşyası büyükler hazır ama ben daha 30 dan sonra yıkayıp dolaba yerleştirmeyi düşünüyorum. Hastane çantasını da aynı şekil biraz daha sonra yapcağım daha erken bence 25. Haftanın sonundayız daha tekrar tozlanır falan beklemesin öyle diye 🥰
birkedibirbebekannesi BuseS-T 22. haftaya kadar her şey çok hızlıydı ama şimdi zaman geçmek bilmiyor 😅
BuseS-T birkedibirbebekannesi benimde 20 ye kadar cok yavas gecti sanki canim hep diyordum Allahım hayirlisiyla bir 20 li haftalari görsem 🤣 simdi aynisini 30 icin diyorum bakalimm 😂😂
BskSrc Atarsa 74 🤭 bir tek bebek arabası, puset ve puset aksesuarlari eksiğimiz kaldı çok şükür. Önümüzdeki günlerde de kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip hastane çantasını hazırlayacağım inşallah 🙏
BuseS-T BskSrc ayy sizinde az kalmis saglikla gelsinler insallah benimde kiyafetler yikanip utulenecek cook is var cook
Sevgi2023 Son 39ama erken olurmu bilmiyorum🥺 40-41hafta ediyor o zamana kadar beklermi bilemem😅35haftafayiz şuan
BuseS-T balkizinbebegii benimde ayni büyük olanlar kolaymis canım ındık dındıklar al al bitmiyor hep bi eksik cıkıyor 😂😂