Fuhen Kızlar yatak odası takımı almayı düşünüyorum Ankara’da güvenilir uygun bir mobilyacı tavsiyeniz var mı yilbasindan önce alacağız acil yardım edin
Ebru1999 Fuhen almila mobilya dan aldim kızıma çok memnunum ama 1 ayı buldu getirmeleri 5 yıl garantisi falan var eryaman siteler Altındağ da şubeleri var
cns__ Fuhen tüm evin mobilyasını iderden aldık 1 senedir kullanıyorum memnunum. Hem fiyatları uygun hem de dedikleri sürede getirip kurdular. Bebiş için de vivenseden aldık ama daha kullanmadık hiç onunla ilgili iyi kötü bi şey diyemem.
Selen_kck Fuhen sitelerden uzak durmak lazım öyle fiyatlarlar veriyorlar ki inanılmazzz… almila ve çilek güzel.. ben dolabını ve şifonyerini ikeadan aldım çokta memnunum
Nazlimom Fuhen enza home dan almıştım memnunum salon takımınıda sitelerden aldık hep yanlıs getirdiler kavga etmistik adı var sadece sitelerin bide fiyatları şişiriyolar resmen
Fuhen Ebru1999 bebeğimin odasını aldık vivenseden kendim için soruyorum yatak odası şuan çok farklı fiyatlar var kafam karıştı güvenemiyorum da
Fuhen Nazlimom sitelerde uygun bir kaç mağaza buldum Instagram’dan full MDF çift kişilik yatak odası takımı 10000 TL çok uygun ama guvenebilir miyim bilmiyorum sitelerden hangi mağazadan alışveriş yaptiniz
Nazlimom Fuhen siteler Ak mobilya dan almıştık ama önermiyorum yemek takımını fln farklı getirdiler cok ugrastık