rain26 Babyy07 o zaman doktorla görüşün ona göre kararınızı verin bence. Doğum ücreti aynı olduktan sonra muayene ücreti iyi bence. Yani ben vitalede daha fazla oduyordum akşam poliklinigine .
Babyy07 rain26 tesekkur ederim ☺️ rahattiniz biraz da olsa biraz cekinmistim fatih beyle konusmaya , yazdım şimdi sizin gibi cevapladi oda.
rain26 Babyy07 süper sevindim sizin adınıza. Malesef böyle şeyleri konuşmak için insan çekiniyor ama malesef şu şartlarda ister istemez düşünüyoruz düşünmek zorundayız.
BskSrc Babyy07 ama ben medstar murat doruk’a döndüm. Son 2 ayda doktor değiştirmek çok içime sinmiyor ama ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Medstar’a vitale’den daha iyi diyorlar çünkü 🤔
buket07 rain26 merhaba bende ilk doğumumu Fatih beyle yapmıştım. Şimdi 2. Gebeliğim Fatih beyde öğrendik keseyi gördük, medstara geçti dün medstarda ilk randevumuz vardı gittik acaba daha yeni ya gebeliğim 7. Haftadayım bizim için de geçerli olur mu fiyat
Babyy07 buket07 ilk dogumunuz normalmiydi ,nasil gecti dogumunuz Fatih beyle biraz tecrubelerinizden bilgilenebilirmiyiz
rain26 buket07 valla bunu en iyi kendisi bilir . Yani ocaktan sonrası için vitalenin fiyatı ne olursa o şekilde olacak . Siz dogum yaptığınızda da o şekilde mi bakılır bilemiyorum baya var çünkü bence en iyisi kendisi ile görüşmeniz
buket07 Babyy07 Evet ben çok memnun kaldım, ve benden sonra en az 6 7 yakınım gitti onlarda aynı şekilde.
biranneadayi15 Sulesulee dr Ali Fuat bana ben hamile değilken muayenede servikal yetmezliğin var demişti hamile kaldım ve onun o yanlış saçma sapan teşhisi yüzünden bütün hamileliğim zehir oldu her ağrım olduğunda rahim mi açılıyor diye doktora koşturmaktan yoruldum elimden gelse bu yanlış teşhisi için davacı bile olurum ama imkanım yok
rain26 Babyy07 valla bilmiyorum 340 ödedim ben . Ama telefondan bilgi verdiklerinde de o fiyatı söylediler. Medstar yıldız ve topçular arasında fark olabilir mi bilemiyorum