balkizinbebegii Bunu yazacağım günü bile hiç hayal edememiştim 🤭 Çift basamaklı rakamlara inince bi heyecan bastı kızlar sizin kaç haftalık nasıl geçiyor hamilelik 🥰 ♥️
Prenses34_annesi balkizinbebegii o heyecanı ben de bilirim herkes paylaşıyor hele ben de bir olayım ben de paylaşacağım demiştim Allah’a şükürler olsun çok güzel geçiyor zor yonleride olsa bizim de 62 günümüz kaldı nefes darlığı tuvalet konusu sola yatmaktan çürümek sonra artık vücud hamlaşıyor ve ağırlık cidden ayaklara çöktüğü için iki adım atsan ne kadar fit olursan ol ağrıyor ama buna da şükürler olsun diyorum 32+1 im kızımla 🥰
nursmeric balkizinbebegii benim de son 100 gün 🙈 230lu sayılarla uygulamaya girmiştim sanki hiç geçmeyecek gibiydi hoş şimdi de öyle geliyor ama geçiyormuş bir şekilde 😅 sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
balkizinbebegii Prenses34_annesi Ben de şimdiden yaşamaya başladım nefes darlığı, tuvalet sol ve sağ taraf çürümesi 😅 Amaa her şeylerine değer, oğluşumun bir tekmesi verdiği bir tepki her şeyi silip atıyor, şükürler olsun 🥰♥️
Prenses34_annesi balkizinbebegii kesinlikle öyle rabbimin güzel nimetleri onlar canları sağolsun sanki biz annenize aynısını yapmadık mı yaptık🥰
cansualisa balkizinbebegii 29 gün heyecan gittikçe artıyor :) çok korkuyorum 2. Spinal olcam salı günü kontrolümüz 34 haftalığız başıma gelecekleri bilmek daha korkunc geliyor doktorum çok iyi psikolog gibi ona çok güveniyorum 20 dakikalık iş ama sonrası beni korkutuyor :(
balkizinbebegii cansualisa bilmek mi daha korkunç bilmemek mi bilmiyorum 🤭 ama o da doğru en azından ben normal doğum olur ümidiyle düşünüyorum şuan 🥰 Ama korkmayın Allah yardımcımız olacak inşallah kolayca kurtarsın hepimizi 🌸
marnus balkizinbebegii bu başlığı ben de açmıştım. Ne çabuk geçmiş zaman🌸Kızım şimdi 5 günlük ve yanımda uyuyor. Emin olun çok çabuk geçecek☺️