Kivircikkuala 🦂 Kuyruğuma basanı sokarım 😁 Netimdir, net olan insanları sevenimdir 🫶 Hayatı neşe dolu yaşarım , tutkulu ve kıskancım 🤭 Hayatımdaki herkesin tek bir şansı vardır bir kere silersem dönüşü olmaz ✋🏻
Ege1 Elif927 benim burcumdan çok yükselen ve ay burcumun özelliklerini taşıyorum burcumdan sadece aşırıı anaç olmamı taşıyorum 🙃
Sevval0308 Elif927 içinizde yengec var mı canlar? Allah kısmet ederse minnosum yengeç olacak ama çevremde hiç tanıdığım yengeç yok huyunuz suyunuz nasıl🥹😍😂
Kivircikkuala Sevval0308 benim eşim yengeç 🥳😃🫶 evcilmen , duygusal biraz çekingen ve içine kapanık oluyorlar . Eğer en iyi arkadaşı olmayı bilirsen o zaman dünya sana güzel 🤭 onun için özel olan insanlar harici kişilere mesafelidir tabi kişiden kişiye değişir burcun net özellikleri dışında kişisel özelliklerde karışıyor 🤭🤭
Elif927 Sevval0308 bak kendimi hiç övmeyi sevmem ama anlatsam hayran kalabilirsin yengece haha 😆 aşırı özgüvenli oldu şuan 😊🙈
hayallliiim Sevval0308 ben eşim babam hep yengeciz ama üçümüzde çok farklıyız 🤣yükselen de devreye giriyor galiba ama hepimiz çok merhametli çok duygusal insan kırmaktan korkan kibar insanlardanız ama mesela babam evcimen benim yükselenm yay ben dün akşama kadar gezdim hatta 2 haftadır geziyorum bugün evdeysim eşimi aradım sıkıldım diye o derece eşimde orta ne evcimen ne hep dışarda insana değer verirler sır tutarlar çok arkadaş canlısıdırlar hep tanıdığım herkesin dostuyum mesela ama sadece kendim gibi davranıyorum samimiyet var yengeçlerds ahaha kendimi çok övdüm🤣
Bebetooooooooooo İnat , kıskançlık , haksızlığa tahammül edememe böyle uzayan bir liste yapabilir ben gibi 🐐 olanlar 🤪😄
Betusgunes CmreKsidar 🙈😂 ama hamarat olurlar yemek yapmayı severler ama işte ne yazıkki memnuniyetsiziz birde sevgimizi kolay kolay gosteremeyiz
CmreKsidar Betusgunes evet çok güzel yemek yapıyor valla çoğu şeyi dışardan bile yemiyorum o daha iyi yapıyor. Ben ilgi arsızıyım benimki gösterebiliyor Allahtan ölürüm yoksa 😂😂
Egemooms prematureannesi_ Al benden de o kadar boğa 😂 ve Allah’ın izniyle bebişimde anasının izinden geliyor boğa😂 eşim şimdiden kara kara düşünüyor birdiniz 2 olacaksınız diye
Betusgunes CmreKsidar ilgi gosteririx ama vıcık vıcık sevgi gostermek sürekli seni seviyorum demek pek bize göre değil bizim seni seviyorum deme şeklimiz farklı övüyorsak bir konuda seviyoruzdr 🙈😂🙊 bizler tarafından övülmek pek beklenen bişey değildir çünkü
Burcuger Elif927 boğa Burcuyum en belirgin özelliği yemeğe ve rahata düşkünlük 😂bebeğimde boğa olacak hatta 🙏😁
[silindi] Burcuger uykucu musunuz çevremde iki boğa var biri esim biri eltim esimi birak gece gunduz yatar oluyor uyku diye eltimde oturup sohbet edelim deriz ben konusurken bakarım oturduğu yerde uyuyakalmis 🤣bszen cok sinir bozucu oluyor buyun bogalar mi seviyorsunuz uykuyu
Siracinannesi Burcuger ay bende bir Boğayım ve aynen katılıyorum rahatım bozulunca nasıl sinir oluyorum 😏😂