beyzzsenturkk Elif927 haksızlık konusunda direkt tırnaklarımı cıkarırım o konuda burcumu seviyorum ama bişey alacagım zaman saatlerce basında kararsız beklemekten nefret ediyorum
Elif927 prematureannesi_ ayy amannn benim bebek oğlak olcak onu nasıl unuttum 😂🙈 ama oğlaklar çok çalışkan oluyor sen çok kıskancım dedim kafam karıştı 😁
03rabia48 Elif927 eşimde oğlak oğlum da valla baba oğul hiç benzemiyor. Ama oğlum çok çalışkan kafasına koyduğunu yapan takıntılı. Çok duygusal.
prematureannesi_ Elif927 benim ay burcum yengeç 🦀 özelliklerini taşıyormuşum ablam böyle şeylerle çok ilgilenir aklı fikri burç yorumlarında oturur bizi yorumlardı aaa bak bu yaptığın yengeç burcu özelliği der dururdu aaa bu oğlak burcu Hshshs aklıma geldi bende oradan biliyorum ama yengeç iyidir 😂
Elif927 prematureannesi_ Korumacı çok aşırı duygusal bazen boğasım gelmiyor değil kendimi 🥰😊🤲🏻 ama memnunum halimden haha 😂
durumoms2 Elif927 tabi inat var ama birçok güzel özelliği de var oğlak burcunun ☺️ titiz ve çalışkandır 🥰
Elif927 durumoms2 Yeğenim oğlak kitapla yatıp kitapla kalkıyor maşallah barekallah 🥰👏🤲🏻🌷 inşallah inat olmaz 🙈🙈😂
NM_mom İnatçı, düzen hastası ve hiç sevmesem de bu huyumu herkesten benim gibi özenli, düzenli olmasını bekliyorum. Olmadığında ise kötü dille söyleyebiliyorum🥲
Nadiayaren Bende kovayim, geçmişime geleneklerime çok bağlıyım, aileme çok düşkünüm çok fedakarim, elimi hangi işe atsam yaparım, kızım balik olacak kova olmasını çok isterdim
celileturk Nadiayaren kızım kova ve gerçekten keşke sezersin ile daha erken aldırsaydım 😂 ikinci de belli değil koz erkek ama Aslan olacak bende koç burcuyum böyle tam didişiriz artık. Aslan ile kova asırı iyi anlaşır zaten eşimde kova. Kaldım evde tek 😂
almilakusunannesi Elif927 🦁 maalesef bütün özelliklerini de taşıyorum. Çoğunlukla gurur verici olasada bazen çok yorucu oluyor