Ozdemiryksl Arkadaşlar instagramdan çanta alıp memnun kaldığınız bir site var mı? Narkutu diye bir sayfayı gördüm. Kullanan var mı?
svmeybgl Ozdemiryksl kalehan baby, Yekta baby iki arkadaşım aldı ikiside memnun ☺️ Bende bu ikisinden birinden alacağım
Sezen07 Ozdemiryksl Ben trenyoldan bagmori marka aldım çok begendim tavsiye ederim şuan indirimde hatta
Blackmelody Sırt çantası öneriyorlar normal nike spor çantası alanı bile duymuştum aslında mantıklı da geldi. Hala kararsızım :(
ozgeya Blackmelody ben deri büyük sırt çantası kullanıyorum daha güzel ve daha şık duruyor. Bebek bakım çantaları okul çantası gibi geliyor bana,sevmiyorum görüntü olarak.
Pembemimavimi Blackmelody valla ben oyle aldim bebek icin olan cantayi ne kadar kullanabilicem bu daha mantikli en azindan sonrasinda biyere gderken falan da kullanabilirim.
bsebse Ben hepsiburadadan aldim weego. Narkutuyla ayni model kalitesi gayet iyi tavsiye edebilirim 120liraya inmisti
Cannur Ben aliexpresten siparis ettim kızlar. Uygundu instagramda cok pahalı. Linki budur bi bakın isterseniz. https://s.click.aliexpress.com/e/7lkJ3P2
Hilalceylan Cannur ya bende sipariş etmek istedim fakat kapıda ödeme seçeneği yoktu sanırım pek güvenemedim
Cannur Mervekrblt daha elime ulaşmadı ili gun once fln verdik siparisi iki haftaya elimde olur. Guvenilir site ben surekli birseyler alıyorum aldıgım urunlerde aynısı geliyor memnunum
Deniz34 Ben narçanta aldım narkutu dan instagramdan grisini aldım gayet güzel kaliteli geldi ürün tıpkı gösterildiği gibi
Laurenkiz Trendyol tommy baby sırt çantası almışlar bana arkadaşlarım, Tavsiye ederim, ek olarak ısıyı saklayan termos el kabı bile var, ayrı ayrı gözler😊🙏🏼
Sevilaykd Ben ali expresten aldim.Bugun geldi kargom.2 hafta falan surgu gelmesi. instagramdan daha uygun fiyatlar gayette kaliteli