dilinkopsunemi-bisus Merhaba anneler, anne adayları… Sorum başlıkta belirttiğim gibi 😊 doktorum doğuma kadar 4 kiloyu rahat geçer şuan 3ü geçti diyo 36. Haftadayım normal doğum istiyorum ama zor olabilir dedi doktor 😐😐
1Papatyannesi dilinkopsunemi-bisus Bnde burda bekleyeyim 38+4de 3300dü kilosu 39+6 oldum normal istiyorum ve kilo aldıkça normal şansım azalıyor gibi geliyor
Tatli1dunya dilinkopsunemi-bisus 36. Haftamda benimde 3 küsürdü kilosu ama doktor normal iyi kilosu dedi. Suan 39 haftayiz bilmiyorum ne kadar oldu.
Hatice_aslankan dilinkopsunemi-bisus benimde bebeğim tosbik şuan 37 +2 haftalık olduk ama 2 hafta önde gidiyo doktor kilosunu söylemiyo ama büyük ihtimalle 3 üstü
HurremSultan dilinkopsunemi-bisus valla bende merak ediyorum. Bebem 4 kilo 2 haftam var doğuma. Köşede durup okuyayım bende🥴
dilinkopsunemi-bisus 1Papatyannesi bana da öyle geliyor ama moralimi yüksek tutmak istiyorum çünkü biri gelip bana baksın diyebilecek durumda değilim açıkçası yani en azından normal olursa toparlanmak kolay olur bebekle daha çok ilgilenirim yavrum kucaktan kucağa gezmek zorunda kalmaz diye düşünüyorum bide 2 çocuk istedim hep ondan dolayı normal düşündüm. Hayırlısı olsun inşallah diyorum artık. Umarım siz de bir avazda doğurursunuz 🙏🙏
Tugce1506 Tatli1dunya arkadaşımda normal istiyordu ama bebek 3800 olunca doktor sezeryan daha sağlıklı vücudun deforme olmaması açısından demişti zaten bünyesi de zayıftı yani doktorla istişare yapsanız onlar daha tecrübeliler sizi daha doğru yönlendireceklerdir sonuçta doğumdan sonrası da önemli bebeğinizin size ihtiyacı olacak🥰
Tatli1dunya Tugce1506 Normal doğum istiyorum inşallah ilki normaldi ama 3450 doğdu. İnşallah bi aksilik çıkmaz pzt kontrole gideceğim.
dilinkopsunemi-bisus Tugce1506 çok kalabalık seven biri değilim kimseye de muhtaç yada yük olmak istemiyorum o yüzden normal doğum olmasını çok istedim ama bebek için hangisi iyi olacaksa o nasip olsun diyorum 😊😊
Damlanek Kilolu bebeklerde normal doğum risk çok diye dr lar istemiyor omuz takılması , sıkışması olur diye ve büyük kesi atıyorlar onun dikişi de çok zor
dilinkopsunemi-bisus HurremSultan ay azcık kalmış ya gııı allah yardımcın olsun Allah kavuştursun diyelim cümlemiziii. Senin görünürde normal doğum mu 😄
Ebruliya guler 03713 bende perşembe günü 36+6 3200 dü… Her perşembe gidiyorum 3 haftadır nst ye bağlanıyorum. Rabbim hayırlııyla kavuşmayı nasip etsin. Durdukça tabi kilo alacak.kilo aldıkça normal doğum zora girecek. Yazılı kaderimiz aslında ama insan düşünmeden de yapamıyo
dilinkopsunemi-bisus Ebruliya yani yapabilecek birşey varsa yapmak istiyorum çünkü 2. Çocuğu çok isterim allah nasip ederse 2-3 yıl sonra o yüzden normal doğum olmasını istemiştim. Bakalım hayırlısı artık 😊
Emine_eymen dilinkopsunemi-bisus pek. yakın Bi zamn değil ama 4 sene önce oğlumu 4 kilo155 gram dogurmuştum normal dogum
Dark Tatli1dunya ikinci çocuk olunca kilo konusu biraz daha esnek oluyor, sizin ihtimal var normal için
Likayolcusu dilinkopsunemi-bisus o ölçümler tam net oömuyor devlette 4.5 kg kadar normal doğumu öneriyorlar normaldw
dilinkopsunemi-bisus Likayolcusu bebeğim önden gidiyor doktorum da cihazın yanılma payı olduğunu bildiği için hep 200 300 gram eksik söyler ultrason kağıdında yazan 3.329 kg ama kendisi 3 kilo üstü diyor mesela. Seni zorlar dediği için hem bebeği hem seni riske atamam o yüzden Sezeryana dönebiliriz haberin olsun dedi 😊😊
Likayolcusu dilinkopsunemi-bisus yook yaa eskşden annelerimiz kaçar kilo doğuruyorlardı ki hala bile 4ün üstünü normal doğuranlar var çatınız falan darsa birşey diyemiycem ama yine de sizin kararınız
Emine_eymen dilinkopsunemi-bisus ilk muayenesinde kilo bile almış dediler taburcu olduktan sonraki muaynede
Emine_eymen dilinkopsunemi-bisus evet ilk çocuktu sancı süresi uzundu ama dogum çok kolaydı balık gibi kaydı çıktı ama 2. Dogumum çok zordu birde kızım 3kilo 670gram dogdu ogluma göre zayıftı ama çok zor dogdu
Ebruliya dilinkopsunemi-bisus benim 3. Bu. Diğer ikisi normaldi bakalım bu nasıl gelecek. 3. Hamileliğim olmasına rağmen çok korkuyorum nasıl doğurcam diye😁
Dark dilinkopsunemi-bisus sezaryen doğum sonrası 2-3 yıl icinde gene doğum yapabilirsiniz. Ben sezeryan doğum yaptım çocuğum hiç kucaktan kucağa gezmedi, ayağa kalktıktsn sonra hep ben baktım
dilinkopsunemi-bisus Emine_eymen genelge ödem atıyorlarmış öyle duydum doğum yapan arkadaşlarımdan o yüzden kilo veriyor bebekler dedi herkeste aynı mı diye merak ettim teşekkür ederim 😊😊