MujdeK Merhaba, hamilelikte 11 haftayı doldurmak üzereyim. Bugün küçük bir kan lekesi fark ettim. Çok ufak olmasına rağmen beni tedirgin etti. Korkmalı mıyım?
Deletedmom_33 MujdeK gebelikte kanama veya lekelenme normal değildir. Düşük tehlikesi demektir. Doktora görünün.
Gocmenkizii MujdeK Aynı şekilde bende 10. Haftamda yaşadım ancak az bir lekelenme değil bildiğin kanama yaşadım. Acile gittim çok şükür kalp atışını duydum iğne yaptılar ve progestanı fitil olarak başladım. Ertesi güne kanamam kesildi şuan gayet iyiyiz. Korkmana ve telaş yapmana gerek yok sadece doktoruna git ve bilgilendir canım♥️ Sağlıkla kalın inşallah🥰
Kuzum06_19 Bende bişey sorcam bende 24 .haftadsyim bendede küçük idrarimdan sonra hafif bı kanama gördüm. Sizce ben ne yapmalıyım?
Cansudinc Kuzum06_19 Merhaba konuyu araştırırken yorumunuzu gördüm aynı şey benimde başıma geldi dün böyle bir iki damla şeklinde . Doktora gittiniz mi size ne dedi
MujdeK Cansudinc Merhaba, evet gittim. Önce serum takıldı. Test ve iğne yapıldı. Bir de progestan yazdı doktorum
Ozlem-O Bende 6+2 deyim,haftaya randevumuz vardı,kalp atışlarını duymak için.Dün sürüntü şeklimde kırmızı kan görür görmez dr ye başvurduk,serum,iğne ve progestan başlandı,nasip artık.-Geçmiş olsun