berceste5155 Meri11 ben aldım pişmanın mendil çorap koyup parça sayısını çoğaltıp parasını yükseltmişler alırken idrak edemiyor insan sonradan verdiğim paraya acıdım
Nurr_22_22 Meri11 ben aldım içinden bir tek üçgen gibi olan zibini kullanılmaz gerisi işime yarayacak şeyler
Mihsu Meri11 5 li aldım iki tane 1 tane 10 lu ay o 10 lu ne gereksiz bir şey imiş yaaa . 5 liyi isimli yaptırdım kendim post açtım bakabilirsiniz sudan ucuz hastane çıkışı diye 😅
elvinimmm Hersey cok pahalı olmuş hastane çıkışı bile pahalı bende bari para verdiğime gore ısimli yaptirdim ilk bebeğim hatira olarak sakliyacam
elvinimmm Meri11 ben bu siteden yaptırdım bu modeli beğendim daha oncede alışveriş yaptım güvenilir sitedir
berceste5155 Meri11 bende battaniyesi takım olsun istediğim için 10 lu aldım ama sonra burda gördüm bazı anneler kendileri uygun modelde battaniye alıp takım yapmışlar
sinoli Meri11 Ben aldım açıkcası çokta kullanıştı 2 takım ve battaniyeyi o fiyatlara bulmak imkansız 🤷🏻♀️
Meri11 berceste5155 evet o da aklıma geldi eger benzer modeller de battaniye bulursam takımla birlikte ayrı ayrı alırım