Gizem1_ Kızlar göbekler büyüyünce kan sulandırıcı iğneyi nerelerden vuruluyorsunuz .encok acımayan bölge hangisi 🌼
Dmrbs18 Gizem1_ 24 haftalıgım göbekten devam 8 aya kadar . Koldanda oluyormuş ama.karindan daha etkili dedi doktorum
Cyda866 Gizem1_ hep karından vurduruyorum ama asla kendim yapamıyorum eşim vuruyor birkaç haftadır kullanıyorum kendim de denemek istiyorum artık
MorTutkunu Gizem1_ canim hamile kaldığımdan beri bacağıma vuruyorum bır sağ bir sol değişe değişe. İlk zaman koluma vurdum bı zaman sonra göbeğe ama şuan 35 haftalık oldum o yüzden bacakla başlayıp devam ettim
Tgce_53 Gizem1_ ben 34. Haftamdayım başından beri kullanıyorum ve açılmayan bölge yok sanırım bazen hiç anlamıyorum bazen de oturup ağlıyorum valla ama az kaldı çok şükür
nutellaningizlitarifiyim Koldan vurabilirsiniz youtubedan da bakın orada neresine yapacağınızı anlatan video var ben 2 ay boyunca koldan yaptırdım eşime bi sağ bi sol kol olarak hiç göbekten yapmadım
nutellaningizlitarifiyim Gizem1_ geçici o anlık bi yanma oluyor benim hiç ağrımadı morarmadı kolun arka kısmına yumuşak yerine yapacaksınız bi de bi anda enjekte edince de acır yavaş yavaş 10 sn kadar sürede enjekte ederseniz bir şey olmaz
MaviKelebek35 Gizem1_ malesef azıcık bişey yapıyor ağrıyla yanma arası bi kaç dk içinde geçiyor :( omzun 4 parmak aşağısı arka yumuşak tarafına doğru bir noktaya yapabilirsiniz.
Gizem1_ Dmrbs18 karında bebek büyüdüğü için ne bileyim zarar görür die korkuyorum 🤭 aslında göbek diğer yerlere göre yine daha iyi bilemedim😊
Dmrbs18 Gizem1_ bende öyle dusunuyodum ama 7 kat derinin altinda bebiş ona bir zararı olmaz faydası olsun diye veriyolar sonuçta öyle olsa vermezler herhalde 😊
haticeks Ben hiç göbekten yapmadım hep bir sağ bir sol ve her seferinde ayrı yerler doktorunuza danışın kolda hangi bölgelere vurabiliriz diye ona göre en azından acı az da olsa hafiflemiş olur