cennet13 İlk gebeliğim çok güzel geçti çok şükür şu an oğlum 34 aylık, İkinci bebeğime hamileyim 26+2 , genital bölgede varisler oluştu 😞 benim gibi olan varmı? Normal doğum falan oluyor mu? Yada tedavisi var mı ? Çok rahatsız oluyorum ..
AnneOluyorum35 cennet13 bende değil ama arkadaşımda olmuştu hamileyken hatta sancıya yol açtığını söylemişti sancım var diye doktora gitti bi kaç defa doktor varisten olduğunu söylemiş sancı değil demiş yani. Sorunsuz zamanında doğum yaptı çok önemli değil sanırım şimdi geçti mi bilmiyorum 3 aylık oldu çocuğu
hayalperest2310 cennet13 genital bölgede varis doğum anında bazen kanamalara sebebiyet verebiliyor canım çok çok ilerlemişse bazen sezeryan olanlar Bile var doktoruna sor istersen
Elifffyusa Canım bede ilk gebelikte olmamıştı sanırım tam hatırlamıyorum ama bende de özel bolgemde tek taraflı şişkinlik var yani kan dolaşımından olmuştur dediler doğumdan snra geçer dediler insllah geçer 🙈🙈 varoste baldırlRimda var başka yerinde yok smdilik 32 olduk
cennet13 Elifffyusa Şimdi biraz olsada rahatladım gerçekten, çok korkuyordum .. erken doğum falan olur diye.. doktorunuz bişey demedimi mesela normal doğumu engeller mi ?
cennet13 AnneOluyorum35 çoğu kişi doğumdan sonra geçer diyorlar , inşallah öyle olur, çünkü gerçekten çok zormuş…
didemakk Yaa bende de oldu son 2 haftadır var şişlik oldu genital bölgede dr bişey olmaz doğumdan sonra geçer dedi normal doğum bekliyorum bakalım, kesiyi daha aşağıdan atıyoruz doğumda sorun olmaz dedi🤔
cennet13 AyseYldz merhabalar ,😊 yok şu anlık ilerlediğini hissetmiyorum, şu An 35+2 haftalık olduk doktor gayet normal doğum yapabilirsin dedi ,😊
AyseYldz cennet13 sizin adınıza çok sevindim kolay dogumunuz olsun sağlıcakla kavusun inşallah. Bizde 32 haftanın içindeyiz.benim varisim genital bölgenin girişinde ve dudakların iç kisimlarinda da var sizin nasıldı acaba??
cennet13 AyseYldz benimkide aynı öyle … ama maalesef kanamam var daha çok erken 35+3 haftalık çok korkuyorum 😞
AyseYldz cennet13 Rabbim yardimciniz olsun 37.haftaniz dolana kadar bir sorun olmaz inşallah sağ salim kucaginiza alın