Luba Kızlarr haydi oğluşuma hep birlikte isim bulaşım istiyorum böyle yeni tarz isimler olsun başka erkek anne adaylarımıza da fikir olsun💕
Elifffyusa İlk oğlum Mustafa Yuşa ikinci oğluma hamileyim Hüseyin sina düşünüyoruz ama bilmiyorum ikinci isimde kararsız gbiyim 🙈başka farklı bnde bakıyorum ama içime sinen bulamadim
Luba Elifffyusa instagramda emine var onun da ilk oğlunun adı yüşa ikinciye hamile sina koyucak çok güzel isimler ama biz eşimle anlaşamıyoruz 😂😂
Elifffyusa Luba gerçekten mi 😯çok şaşırdım yani bu kadr aynı isinler koymamiza 🙈 hayırlısı olsun hakkimizda insllah siz de insllah içinixe sinen isim bulursunuz bn her ne kadr sina yerine başka isim baksamda aklım hep Sina. Da öyle olucak sanırım herkes de alıştı ailede birde bn oğlum bebekken Sina ismini duymuştum birda doğum yaparda ölüm olursa Hüseyin sina vericem dedim Allah nasip etti onada inanıyorum 🙈sinanolucak muhtemelen tulum yaptırıcam insllah isimli o zman değişme şansı olmaz 🤣🙈
Deletedmom_33 Luba Oğlumun adı Atlas. İleride ikincisi erkek olursa Doruk olacak. Yeni olarak duyduğum Marsel, Demir, Çınar, Çağan, Pamir, Mercan, Meriç, Deha, Toprak
Rozmari Deletedmom_33 Atlas isminin etkilerini merak ediyorum ben de Atlas koymayı düşünüyorum henüz hamileyim oğlunuz ne kadarlık nasıl huyları 🥰
Luba emure_özd inatagram sayfası bak istersen 😂Hakkımızda hayırlı olsun bebişlerimiz için en hayırlısı neyse inşallah öyle olur😂
Busramazan09 Ayse001000 duha ismi genelde kız cocuklarına tercih ediliyor erkeğede duhan ikizlerim olursa duha ile duhan koyucaktım o yüzden çok araştırmıştım bilginize
Ayse001000 Busramazan09 İslâmî literatüre göre kıyametin büyük alâmetlerinden biri. Arapça’da “tütmek, dumanı çıkmak” mânasındaki dahn kökünden isim olan duhân “duman” anlamına gelir. Kur’ân-ı Kerîm’de iki âyette yer alan kelime (Fussılet 41/11; ed-Duhân 44/10) kırk dördüncü sûrenin de adını teşkil eder (bk. DUHÂN SÛRESİ). Duhan da açıklaması böyle
Ayse001000 Busramazan09 Peygamber (s.a.s.) Mekkeli kafirlerin azgınlıklarına binaen, kıtlıkla muamele olunmaları yönünde onlara beddua etmiştir. Bunun sonucunda onlar açlığa maruz kalmışlardır. Gökyüzüne baktıklarında, açlık sebebiyle kendileriyle sema arasını, adeta bir duman kaplamış gibi görmeye başlamışlardır. Duha nın anlamı çok güzel ama duhan böyle
Ayse001000 Busramazan09 bizde çok araştırdık duha hem kız hem erkek ismi yazıyor bizim çevremizde hiç yok