Tugcender canparcam72 40+0 dan sesleniyorum zamanı gelmediyse ne yaparsak yapalım gelmiyo canım yapmadığım egzersiz yemediğim şey kalmadı ama vakti gelmemiş beklemedeyim
evkaya Benimde son 5 :) activation labor diye bi video var işe yarıyo diye yorum yapanlar olmuş yarın bi denemeyi düşünüyorum 😂
Prensin_annesi12 evkaya heryolu denedim merdiven cikma activation labor merdiven in cik evi egildim ellerimle sildim sicak suya oturdum az once yine oturdum bir belirti goremiyorum ya son 5 gün iki 38 den beri ugrasiyorum 😭😭
canparcam72 evkaya bende onu bi kaç hareketini yaptım ama bende etki etmedi beden eğitimi öğretmeniyim o yüzden mı acaba
canparcam72 Prensin_annesi12 bende sizinle aynı durumdayım hep merdiven indim çıktım bütün ev işlerini de yapıyorum ama tık yok :)
Esmay canparcam72 hayır gelmedi hareketleri cok azaldı bebeğimin Çatı ağrısı bir gun varsa ertesi gün kayboluyor .
ElifAvc_ canparcam72 tahmını dogum tarihi 12.12.22 bu tarıhte nasıpse gıdıcem ama hıcbir belirtim yok 😂 40 haftam doluyo son 1
canparcam72 Esmay benim bebegımınde hareketleri azaldı doktora mı gitmemiz gerekiyor ilk hamilelik bilgisizlik çok kötü bir durum
elaymoms Esmay eşinizle ilişkiye girmeyi denddiniz mi yanlis anlamayın doğumu kolaylastiriyormus ve vajinanın yumuşamasını sagliyomus
Tugcender elaymoms canım onu kimi doktor önermiyo mesela ben 40. Haftaya girdim doktorum cinsel ilişki yasak dedi ☹️
elaymoms Tugcender doğrudur. perine masajı yaptırın o halde eşinize. Şuan eliniz yetismeyebilir sizin o yüzden eşiniz yapsın . Videoları var izleyin bir deneyin derim:)