Kelebegimm Erham 4500 olması imkansız farklı yerlerden bahsediyoruz sanırım. Umraniye eski sur hastanesi. Yeni adı hisar
Erham Kelebegimm ben sanayi deki hisar hastanesinden bahsediyorum. Sur tam teşekküllü olmadığı için orayı seçmem herhalde bende kardeşimde
Bulutesra Researcher ben Meriç beye gidiyorum tavsiye üzerine ama Harika bir doktor gerçekten işine aşık oldunu anlıyorsunuz allah herkeze nasip etsin böyle yürekli bi doktor 🥰
Erbeybebek Yenianne34 Ist esenler ozell ensar hastanesi. Normal dogum 650 tl mecburi sezeryan 900. Istege bagli 1400 tl.
Purple Yenianne34 devlet hastanesnde yapin dogumu neden ozel hastne tercih edyrsunz bnimde ilk gbeligim korkumda var cok pahali diyatlar devlet daha ii gbi
Mirayyymmm Yenianne34 valla benim osmaniye ibni Sina hastanesi 750 normal doğum epidural +400 sezeryan 1000 isteğe bağlı olursa D 1500 9binleri görünce yazım hatası mı acaba diye düşündüm bi an çok acı 🙄
Mrvdmt Mirayyymmm yaa bende osmaniye ibnisina hastanesindeyim normal doğum 500 sezeryan 600 tl dediler banada epidural istersende artı 250 ekleniyor denildi.. Ama başka yerlerdeki fiyatlar nedir öyle yaa çok korkutucu nekadar fazla öyle rabbim yardımcıları olsun yani
Mirayyymmm Mrvdmt ne zaman sordunuz acaba ya ben 2 gun once sordm normal 750 denildi sezeryan 1000 isteye bagşi olursa 1500 diye bide esim de kamu personeli yani ona ragmen bu fiyatı soyledi gerci sizin 2.ci veya 3.xuyse daha uygun olabilir dogru👍
gulgulsen Tugce60 Nurgül hanıma gidiyorum. Hastane eve yakın diye tercih ettim Nurgül Hanım da iyi bir doktor .Sizin doktorunuz kim
Tubabora Memorial Bahçelievler sezeryan 9500 özel sağlık sigortam var yoksa veremem orda olacak inşallah deniz yıldıran saraç doktorum
FulyaGrkn Yesilmavi535353 aramayı izmir olarak yaparsanız bu konudaki postlara daha kolay ulaşabilirsiniz.
Burcumelisa Yenianne34 ben Pendik medical parka sordum normal 3000 zorunlu sezeryan 3200 isteğe bağlı sezeryan 5000 dedi ama bu fiyatların 2018 ait olduğunu 2019 da zam geliceğeni söyledi
EbruKeles Bhrogzkzy evet doğrudur ben Medipol megaya Nagihan hanıma gidiyorum aslında çokta memnunum ama muayene ücretleri ve Doğum ücretleri yüksek başka iyi doktorda pek duymadım o yüzden bu dediğiniz hastaneye de bir bakıcam
KucukVeAnnesi Deletedmom308 ARKADAŞ AZ ÖNCE MEDİLİFE SORMUŞ 1000 NORMAL DOĞUM 1800 ZORUNLU SEZERYAN MIŞ. BEN DE BUGUN REYAP ILE KONUSMAYA GİDİCEM. BU AY 2 AYLIK OLUCAM. Bİ YER BELİRLEMEK İSTİYORUM. ESENCAN REYAP HEPSI EVE VE İŞE ÇOK YAKIN AMA REYAP ÇOK PAHALIYSA MEDİLİFE GİDEBİLİRİM
Deletedmom308 KucukVeAnnesi ben reyap hastanesini çok beğendim ama fiyatları yüksek olduğu için zorlayabilir. Bu yüzden medilife a gitmeyi düşünüyorum. Içime sinerse medilife ta yapcam doğumu