Armgn caglademir %50 anlaşmanız var demekki poliçeniz ona göre düzenlenmiş %80 karşılayan da var olsun onada şükür 😊
Duygusss Hamisanne Sevtap Hanım’a gidiyorum, daha önce başka hastanedeydi yeni geçti buraya doktorum geçince bende peşinden 😊 çok memnunum tavsiye ederim doktorumu 🤗
Maya311214 ZeynepYldrmSaylak Fulya’da Cankat kadın Doğum kliniğine gidiyorum. Ama bizim biraz sıkıntılı durumumuz vardı hemen üstünde floranse var orada rahim filmi filan çekildi bazı testler yapıldı. Sadece rahim filmi 2700₺ idi doğumu tahmin edemiyorum
Denizislet Aleynam çatı muayenesinden sonra karar veriliyor diye biliyorum yarın kontrolüm var bir sorayım 😊
Bellini Yenianne34 sezeryan fiyatları çok ilginç değil mi🙁 zorunlu yada isteğe bağlı komik,epidural,spinal yada genel aneztezi fiyat farkı anlarım.Bu değişik geldi:)
Aleynam [bilinmeyen] aay supermis ya pendigin hangi tarafinda o acaba?ben umraniyede kaliyorum istege bagli icuz sezeryanla ilgileniyorum o yuzden sordum
reinamm Aleynam cnm 2 bin civarıdır en fazla. Ama çamlıca medipolün önnden geçtim dün baya güzel. Bi kaç tame kadın doşumcusu var fiyatı da çok makul