DayiogluSevgiGkhan Kızlar ne kadar pahalı dogum ucretlerı napıyolarki fArklı benım gıttıgım hastahane 700 normal dogum yanı sgklıya tabı zaten okadar da maddı gucum yok boyle postlar acılıyo 7000 9000 bin araba mı alıyonuz anlamıyorum lux oda okadara gerek var mı gız boyuyolar hastahane oda sınıda ben susletıcem 100 lira tuttu ıkramlıklar fılan fazlada bısey almadım eve koydum cogunu
Neseyakut DayiogluSevgiGkhan herkes kendi bütçesine göre bir yere gidiyor. 7000 tl iyi geliri olan bir aile için büyük bir rakam olmayabilir.
Zelihaakar Yenianne34 Ankara başkent hastanesinden fiyat almıştık ama Doğuma yakın güncelleyin dediler. 1500 tl olan normal dogum ücreti 3000 tl olmuş. (normal oda ve refakatçi Yok ) 1000 tl raporlu sezeryan 5000 tl isteğe bağlı sezeryan dediler. 6000 tl ve 8000 tl ilk paketler var. Özel oda + refekatçi + oda süsleme var içinde
Yusuf-Talha Zelihaakar bence hiç özele gerek yok gata da yaptım ben doğumumu oğlum 1 haftalık oldu👶🏻Odam tek kişilik doktorlar hemşireler aşırı ilgili bence özele hiç gerek yok ben ihtiyaç duymadım yokluğunuda hiç hissettirmediler tüm gülhane hastanesi doktor ve hemşirelerine tek tek teşekkür ederim
betuloflu Yenianne34 Ersoy hastahanesi Anadolu yakası SGK var ise normal Doğum 1100 zorunlu sezeryan 1500 isteğe bağlı sezeryan 2500
Haticemustafa Yenianne34 istanbul güngören ozel.ilgi hastanesi nasipse bir kac gune dogum yapicam insllah acilmam falan var Gecen hafta fiyatları ogrendm Norml 1250 Zorunlu sezeryan 1750 Istege bagli sezeryan 2250
kizbebekannesii Haticemustafa o hastaneden memnun musunuz doktorunuzun ismi nedir ? Randevu alırken vs kolay oluyor muydu? Ben de avrupada hastane arıyorum da bu hastaneyi de söylediler ama pek bi bilgim yok kalitesi hakkında
Nigarsuleymanova Haticemustafa doktorunuz kim orda ? Bende cengiz şahbaz doktor.fiyatları bilmiyodum hiç ❤️
Eylulmom Haticemustafa ablamla yengemde yaptı gayet menun kaldılar ve çok uygun muayenesi de doğum ücretleride
Ozge_sevuktekin Bölge hastanesi pendik normal doğum 1900tl zorunlu sezaryen 2500 tl isteğe bağlı sezaryen 3500 tl suit oda istersen 1+1 odalı günlük 300 tl mesai saati dışında doğumun olursa doktor içinde ekstra ücret alıyorlar 350 tl ben hamileliğimin başında sormuştum birde dün kontrolüm için gittiğimde sordum fiyat artmamış ama 100 tl ile muayene ücretiyle başlamıştık şimdi 130 tl oldu danışmadaki bayan arkadaşlar doğuma da zam gelecek dedi ama sanırım yeni yılda zamlanacak
Tuba-Sahra Ozge_sevuktekin 2bucuk ay önce bende sormuştum ayni fiyatlardi yakın zamanda zam gelecek demişlerdi hala zam gelmemiş mi siz orda mi doğum yapicaksiniz kime gidiyorsunuz acaba
BehiyeGrel Yenianne34 5000 normal 6000 sezaryan florance Nightingale şişliye gidiyoruz .. ama çok pahalı..
elifiii BehiyeGrel Ozel saglik sigortali fiyatlari bunlar mi yoksa hicbir seyden yararlanmadan olacak fiyatlar mi? bugün dr um orayı önerdi de.
Maya311214 BehiyeGrel ben de şişlide bir kliniğe gidiyorum Doğumhanesi yok kesin floranse da doğurtacak beni 6bine bay bay diyeceğim desene
Mervisss Kayseri Erciyes hastanesi bundan 3 ay önce sordum normalde sezeryanla olsada 2000 demişti.. haftaya kontrolüm War o zaman net bı fiyat alırım sanırım
Saziyeaydgdu Mervisss bende hümaya gidiyorum kontrole en son 1500’dı normal Doğum şimdi kaç oldu acaba 😱
UcanHamile elifiii Bende oraya gidiyorum yeni zam gelmiş Yılbaşında tekrar gelecek diyorlar ne yazık ki.
Esracim Yenianne34 İstanbul'da değilim ama bizde masraflardan sıfırı tukettik dua ediyoruz maaş gününden sonra doğar diye. Doğum cidden pahali
Alyaarasmom Ozge1008 ne zaman normal doğum için bu fiyatı söylediler size acaba bana 1600 dendi normal doğum sezeryan 2600
Baharonder Alyaarasmom kime gidiyorsunuz bende normal istiyorum insallah para icin sezaryana almazlar
Ozge1008 Alyaarasmom geçen gün bi tanıdığım doğurdu canım. En fazla bir hafta olmuştur doğum yapalı. Doktorun devamlı hastası olunca indirim yapıyolarmış
Esracim elifiii yuh ya 9000 ile ne yapıyorlar merak ediyorum. Çocuğun kimliğinde Londra doğumlu felan mi yazacaklar 😐
Leilademir Melomeltem devlet hastanesindeki çoğu hamileye yapılan tavır davranış ve hitapları görüyoruz Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin
Senos İstanbul Reyap Hastanesi normal 3500 (1gün normal odada kalmak, oda süslenecekse masası, lohusa şerbeti falan fiyatla dahil dedi) sezeryan 4500 (yine 2 gün normal odada kalmak, oda süslenecekse masa, lohusa şerbeti dahil dedi) extra ameliyat esnasında farklı bir ameliyat olur ise tabii ki ücret değişiyor ve yoğun bakım ünitesinde kalırsa bebek ücret değişiyor bu şekilde 🙄 sanırım doktoruna göre Doğum fiyatları değişiyor bilmiyorum onu sormadım benim kendi doktorum Prof. O yüzden bununda bilgisini vereyim 👍🏻
kizbebekannesii Senos bu hastanede hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz ? Avrupa yakasında hastane arıyorum da merak ettim ? İlgili bir doktor mu ? Randevu alırken vs Zorlanıyor musunuz ? Hastane kaliteli midir ? Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için
YusufEnes Senos bende İstanbul Reyap a gidiyorum ve normal Doğum 2600 sezeryan 2950 oldu bu ay itibariyle sadece Doğum parası normal odalar için bu da ☺️ Siz Petek hanıma gidiyorsunuz sanırım ☺️
Melis_tugba Senos bende reyapta yapmayı düşünüyorum fakat beniö genital siğillerden solagı doktor sezeryan dedi
Esmalemdar Yenianne34 istanBul Avrupa yakası batıbahat hastanesi Serkan beye git orası dağ uygun doktor da çok iyi
tugceee10 Bakirkoy Acibadem: Epidural sezeryan: 14.000, Epidural normal: 12.500, normal dogum:9.800dü... 1ay onceki fiyatlari. Fiyatlara her sey dahil normal icin tek gun, sezeryan icin 2gundu yanlis hatirlamiyorsam (ilk bebek kontrolu+ annenin ihtiyaci olan tüm tibbi islemler+bebek bakim+ ozel danisma hemsiresi+kuaforu+doktor+bebek bakim ucreti+yemekleri vs) su ana kadar duydugum en pahali acibadem gruplari sanirim🤷♀️ ben esimin sigortasiyla devam ettim ve 9bine yakinini karsilayacak ona ragmen hastane degistirsem mi diye dusundum, ama az vaktim kaldi hayirlisi artik normal olursa az odeyip cikarim insallah 🙏
elifiii tugceee10 Maslak Taksim Fuşua ve Halkalı Acıbademlerden genel anestezi sezeryan fiyatları 18000, çocuk için de 2500 gibi bir harcama olabilir vs. dediler. Acıbadem hastaneleri şu anda Amerikan hastanesinden pahalıya geliyor. Arz talep meselesi olarak açıklıyorlar bunu da..
umranozby tugceee10 odayi ustunuze yapsinlar 14 bin nedir 😨🤣 vallahi şoktayim istanbulda fiyatlar ne kadar uçuk 😨