Misraaa Dhvfth benim ne olacağı belli değil daha.vajinismus olduğum için doktor normal olmayabilir diyo
Deletedmom308 Gurseda o çok yoğunmuş randevu alınmıyo. Ahmet beyi düşünüyorum şimdilik. Ordaki fotoğrafçı hakkında bilginiz var mı? Dışardan kendi istediğimiz fotoğrafçıyı getirebiliyo muyuz
Gurseda Deletedmom308 evet bayagi yogun ama randevu alabilirsen sonraki randevulari kendi veriyor doktor fotoğrafci hakkinda bilgim yok bende gecen hafta ogrendim fotoğrafçısı oldugunu 😊
YusufEnes Senos Mehmet Alicik benim doktorumda onunla yeni fiyatları yazdığım şekilde tüm hastane için geçerli bu fiyat süsleme , fotoğraf çekimi hariç zaten onları da eklersek kapısının önünden geçmeyelim hastanenin🤣
ttubaa YusufEnes bende mehmet alicik yada dilen hanımı düşünüyorum nasıl memnunmusunuz hastaneden doktordan
Duyguserda Busraarslan aynen sen sorunca cvp veriyor napalım dediğin gibi başka kadın doktor yok hastane de temiz idare edeceğiz artık
FtmBkn Medical park gaziosmanpaşaya başladım yasemin tontuşa gdyorum..normal doğum fiyatı 2800 ama hersey dahil ek ücret yok tahliller vs.için tek fiyat ve hediyeleri de var ..
Dhvfth Yenianne34 persembe 500 evler safakta dogumum var sezeryan 1400 hersey dahil. Ama bu fiyat sadece arnavutkiy safaktan besyuzevler safaga doguma gidenler icin gecerliymis
Duyguserda Busraarslan hayırlısıyla bebişini kucağına al inşallah canım ama tecrübelerini paylaş lütfen doğumdan sonra doktorun doğumda nasıl olduğunu çok merak ediyorum
HalisEbruoban Yenianne34 canım ben Anadolu yakasında normal 1500 sezeryan 1600 muayene ücreti 95 tl oduyorum