Sunactn35 Arkadaşlar doktor hem decavit hap verdi hemde monovit verdi monovitin üstünde günde 6 altında 6 danla yazıyo bi günde 6 kere 1er danla olarak mı anlamadm kan ilacıda verdi hangisini hangi sırayla içicem şaşırdım valla kullanan varmı ?
Papatyaa_01 Sunactn35 ben monoviti 5 damla olarak kullanıyorum çay kaşığın içine 5 damla akıtıp günde 1 kere bu şekilde içiyorum
Sunactn35 gunel91 cay kasıgıımı o cay kasıgını ekmege döksek üstünde yazıyo ekmekle falan alınabilir diye
prematureannesi_ Sunactn35 ekmekle birlikte aldım bende sade yağ tadı gibi geliyordu diye bastırsın yoğurda dökeni de var
Sunactn35 prematureannesi_ oh cok sevindm tamam ozaman öyle yapim ya bide sey sorcaktım demir ilacını sabh 8 gibi alsam ondan 3 saat sonra bulantı ilacımı alasam skıntı yaratırmı acaba bulantıyı bıraktım fazla ilaç olmasın diye smdide iştaham kesildi bulantım olyo
prematureannesi_ Sunactn35 decavit çok kilo yapmıştı bende 2. Gebelikte kullandım diğerlerini bilmiyorum ama ilaç alırken hep aralığı olsun diyor doktorlar peş peşe mide bir değişik oluyor bende ilaç kullanırken yarım saat arayla alıyordum
Sunactn35 prematureannesi_ ozaman 2 3 sat arayla aliyim yoksa iitahım yok bsy yiyemiyorum cocuk beslenemez