SemaSelim Kızlar selamlar 5 aylık hamileyim afedersiniz sarı akıntım oluyor normal mi sizce ? Yaşayan var mı aynı şeyi.
_edakrsu22 SemaSelim 37 haftalık hamileyim 4.5 gündür benimde sarı akıntım başladı normalde de akıntım hep vardır ama rengi beyazdi 4.5 gündür sarıya döndü ama kaşıntı falan yok enfeksiyon olsa kaşıntı falan olurdu diye düşünüyorum kendim için
SemaSelim erappp yaaa doktora gitmek lazım mı afedersin kaşıntı da yapıyor. Zaten kistim var diye hep korku içindeyim çok etkileniyorum bisi olur diye Allah korusun.
erappp SemaSelim doktora gittiginde söyle canım sana fitil verir gecmezsede sirkeli suyla taharet al su ılık olsun oda iyi geliyor kaşıntıyı vs alıyor
ilkanneyim06 Kokuda var akıntıda 4. Aydan beri aynı sıkıntıyla boğuşuyorum şuan 6 aylığım ama demir hapı kullanıyorsanız o yapıyor doktor bana öyle söyledi idrarımdada koku oluyo
SemaSelim _edakrsu22 sanırım bende enfeksiyon var Allah korusun umarım bebek icin bir tehdit değildir.
_edakrsu22 SemaSelim gecikmeden doktoruna bildir bebeğe geçme ihtimali oluyormuş bende fitil falan kullanmıştım