Pinarrrbbb Herkese merhabalar 5+4 haftalık hamileyim yeni doktora gittik kalp atışı için erken ama sağlıklı bir kesen var dedi doktor Ama bugün çok az kahverengi lekeler geldi sadce peçeteye geldi normal mi sizce
guzelanne01_ Pinarrrbbb mümkünse doktora git canım değilse Ayaklarını uzat dinlen büyük ihtimal yerleşme lekesi 3 gün sonra kalp atışını duyarsın Allahın izniyle normal ama dediğim gibi mümkünse acile git
Betulomay_ Pinarrrbbb bende 5+2 deyim iki gündür aynı durumdayım. Doktorumu aradım kırmızı bir kan görmediğin sürece ve çok yoğun gelmediği sürece sıkıntı olmaz dedi. Yarın kontrolüm var inşaallah güzel haberler alırım.
esra_zmra Bol bol dinlen canım benim 7 8 haftaya kadar kahverengi akıntım vardı. Doktor Protestan verdi. Şükür şimdi 11 haftalığız akıntı falan yok. Ayakta kalamamaya çalış yat uzan dinlen.
Pinarrrbbb esra_zmra akıntı gibi mi bilmiyorum çok az ama yine de insan korkuyor tabi çok teşekkür ederim
Cgdmustn Merhaba bende bugün adetime 5 gün kala betamın 21,90 olduğunu öğrendim ama bugün kahverengi lekem geldi