Mavimsi_ Merhabalarrr aliexpress ten alışveriş yapan var mı hiiiççç? ☺️☺️ ürünler ne kadar zaman da geliyor?? sıkıntı yaşamış olan var mı??
edosvebebisi Mavimsi_ aliexpresste gördüğünüz çoğu fiyatlar toplu alım için geçerli mesela bi bebek takımı gördünüz 50 lira bu fiyat 200 -300 adet için geçerli tekli aldığınızda fiyat kat ve kat artıyor aldığın ürünün yarı fiyatı kadarda gümrük vergisi ödüyorsunuz çok güzel şeyler var ama hem pahalı bazı satıcılar ürünleri göndermiyormuş öyle duymuştum
Erbe Mavimsi_ şu sıralar değil ama vergi çıkmadan önce deli gibi ürün getirttim tekli aldım hepsinde 15 20 güne elime geliyordu gözlük gecelik aksesuar aklınıza ne gelirse getirttim
Allahkahretmesin1 Mavimsi_ biz bir ürün almıştık aldığımızı unuttuk ondan sonra geldi acaba ne almıştık diye düşündük biraz 😂 bir de gümrük için ayrıyeten para veriyorsun atıyorum ürün 100 TL ödemesini karttan yapıyorsun falan ürün eline ulaştığında kapıda da gümrük ödemesini yapıyorsun
Mavimsi_ edosvebebisi hımm öyle mii evet çok güzel ürünler var o yüzden bi bakındım ama dediğiniz gibiyse sıkıntı😅
edosvebebisi Mavimsi_ kargo ücreti sadece 900 -1000 civarı yaptığınız bildiğim kadarıyla alışverişin %3 kadarda gümrük vergisi ödüyorsunuz ben sepete 100 tl lik bişey ekledim sepetteki fiyat 1300 lira oldu
Mavimsi_ Erbe şuan da da uygun fiyatlar var sepete sipariş et diyince aynı fiyat çıkıyor sonradan fiyat eklemesi olur mu ki ? Yoksa görünen fiyatta mı siparişler geliyor
Dark Mavimsi_ ben en son vergisi 15 lira iken çatal bıçak takımı aldım, 3 ayda geldi ama ordan 300 e aldım 2.5 yıl önce burda 600-700 civarı idi ve o model yoktu Geç geldi ama geliyor, şuan vergisi kargosu derken çok pahalıya geliyor
Buseyllzr Mavimsi_ 4 yıl önce 2 tane bluz 3 tane saat söylemiştim 1 ayda gelmişti ama aşırı dandikti malları resimdeki ile hiçbir alakası yoktu