turana777 Kizlar bebegim 40 gunluk, dun aksamdan beri her emzirdikden sora azda olsa kusuyor, bir kere cok kusdu, ama dune kadar hic kusmazdi..normalmidir? Yoksa hastalik belirtisimi?
berosunannesii Zeyzey_12 ben de onu bir kez yaşadım aklım çıktı. sebebi ne acaba fışkırır tarzda kusmanın?🥺
Zeyzey_12 turana777 1 kere kusmak olabilir önemli olan her beslenmeden sonra şiddetli ve fışkırır tarzda kusmasın
Kbra5434 Zeyzey_12 Benim de 20 günlük bebeğim. Her beslenmeden sonra değil ama çoğunlukla kusuyor. Ekşimik tarzında ve ekşi kokulu çıkıyo az az. Eğer sizin de öyleyse sorun yoktur midesinde sindirdiğinin fazlasını kusuyormuş. Ama dedikleri gibi fışkırırak kusuyorsa o sıkıntılı olabilir.
Zeyzey_12 berosunannesii bir kaç kez olması korkutmasın midesi çok sallanmıştır kucağınıza falan alınca sarsmış olabilirsiniz veyahut gazlarını atmış olabilir ama her gün her beslenmeden sonraysa reflü olabilir. Siz yinede bebeğinizi reflü yatağında yatırın rahat ediyorlar benim bebeğimin reflüsü yoktu ama ben yinede beşiğini reflü aldım rahat ettim🥰
berosunannesii Zeyzey_12 ben de reflü yatağı kullanıyorum ama bir kez o fışkırır tarzda kusmayı yaşadık aklım çıktı 🤯 insallah bidaha olmaz🤲🤲