BurcuY Sezgin bende 2 buçuk hafta sonra gitçem.. şuan 10+2 yiz kontrolde 13 olcaz gösterir inşallah ya 🙏 sağlıklı olsun cinsiyet önemli deil ama çok merak ediyorum napayım 🙊☺️
Sezgin Haticecinar haa giden arkadaşları duydum ben memoriali çok beğendim kaça mal olursa olsun oraya gideceğim tek sıkıntım inşallah yetişebilirim
Hasret33 Sezgin biz 11+6 olduk ama hala öğrenemedik haftaya Cumartesi hem ikili test hem cinsiyet ögrenecez inşallah 🙏🏻🙏🏻😊
Busraokan 8+6 haftalığız kız ve erkek belirtilerine göre yarı kız yarı erkek anlayamdım çok belirsiz anlmak çok zor
Burjucan Biz de 11+6 yüz yarın ikili test için gidicez doktor belki cinsiyetine de bakarız gösterirse dedi buraya yazıcam hemen öğrenir öğrenmez ☺️
Aslksp Baya erken öğrenmişsiniz ne güzel. Ama yine de kesinleşmesi için bekleyin derim. Benim 12. Haftada kız görünüyor demişti ama 17. Haftamda kendi doktorum var o da erkek dedi baya sürpriz oldu yani değişebiliyorda. Erkek erken gösterir deniliyor ama belli de olmuyor ya da artık doktora da bağlı olabilir tahmin konusu
Sezgin Aslksp şimdi de merak konusu acaba değişecek mi oldu bizde de 🤗🤗 olsun değişirse de seviniriz ikisi de yok bizde ilk bebeğimiz. Alışveriş yapmıyorum bende kesinleşmesini bekliyorum
Aslksp Sezgin tabiki aynen öyle bizim de ilk bebeğimiz kıza alışmıştık erkekmiş ona da alıştık sağlıklı olsunlarda inşallah hangisi olursa😍😊