Tucemsiiii Tusem-14 nerden aldın bu testi. Ben birgebeningünlüğü sayfasından aldım yaptığınız testi atıyorsunuz yumurtlama olup olmadığını size söylüyorlar
Findukli_Lokum Tusem-14 eğer t çizgisi c kadar koyu veya daha koyuysa yumurtlama demektir. 9. Gün de biraz koyu ama emin olamadım. Testi sadece günde bir kez yapın, ve öğlen 12:00-16:00 arası yapmaya özen gösterin. Bu saatlerde en doğru sonucu elde edersiniz
mucizeolsunn Tusem-14 neden hem sabah hem öğlen yapıyorsunuz? Günde 1 kez yapsanız da yeter. Öğlen saatlerinde daha doğru olduğu söyleniyor ve yapmadan 2 saat öncesi sıvı alımını keserseniz daha iyi sonuç alırsınız. Daha yumurtama olmamis gibi test yapmaya deva et bakalm.
Tusem-14 Bir sayfa var oraya gönderdim yumurtlama olmus hatta catlama olmus dedi bana sabah yaptırdı testleri ilk idrarla ilk idrarla ovülasyon testi yapılırmı
Tubaa41 Tusem-14 hayır canım ben ilk ay denemem de hamile kaldım inşallah sende öyle olursun. En ideal saat sabah öğlen saati ikinci ücüncü idrarında çok sıvı tüketmeden yapabilirsin. Her gün aynı saatte yapmaya özen göster testi .
Tusem-14 mucizeolsunn ınstagramda bir sayfa da görmüştüm cinsiyet tahmini felan yapıyorlar ovülasyonu ilk idrarla yaptırıyordu
Ummhny Tusem-14 Bence yumurtlama olmamış T çizgisi C kadar koyu olduğunda pik olur suan devam etmeniz gerekli
Tubaa41 Tusem-14 gerçekten birliktelik yaşarken şuan bebek yapıyoruz kafasından çıkınca oluyor . Düşünme hiç takma oluruna bırak . Ben eşimle birlikte sabah akşam keçiboynuzu pekmezi tüketiyordum hastalıklardan korunmak için sonradan sperm kalitesini yükselttiğini öğrendim . Sperm kalitesini yükselten şeyler ee tüketebilirsiniz bu süreçte