Selimayazannesi Kizilicee Zor randevu buldum ama kadin doğum hastahanesinde yaptırdım. Özeller 1000 tl gibi bi ücret istedi. Bazı doktorlar yapıyoruz diyor özel kliniği olanlar ama her yapıyoruz diyene inanmayın detaylı bakıyorlar sadece gerçekten yapan 3 tane falan vardı Diyarbakır da
nevauraz Kizilicee Evet, 45 dk bir saat bebeğin pozisyonuna göre değişiyor her şeyi detaylı tek tek anlatıyor gösteriyor güzelde bir fotoğrafıyla birlikte tüm detayı raporluyor videolar halinde de görüntüleri mail adresinize gönderiyorlar
Selimayazannesi Berfindmrcan21 mesela Özgür bey sadece detaylı bakıyor rapor falan vermiyormuş. Aradığınız zaman kendisi de söyleyecektir size
Kizilicee Selimayazannesi irfan beye yaptirdim ben 950 tlydi detayli bakti rapor hazirladi perinatoloji doktoru sadede perinatoloji olanlar gerce detayliya bakabiliyor
Zarefet Selimayazannesi doğum hastenesi detaylı kaç dakika sürdü benimde Çarşamba günü foto veriyorlar mı
Tgcccc Selimayazannesi ne raporu verecek ki detaylıya bakarken herseyi soylemesi gerek su bacak mesela su uyluk kemigi uzunluk su kadar vs vs diye canlı canlı bilgilendirmesi gerek rapor olayi yok diye biliyorum
Selimayazannesi Zarefet foto vermiyorlar uzun sürmüyor 10 dk falan kağıt veriyor değerlendirmeyi kendi doktorunuz yapıyor
Zarefet Selimayazannesi sabit bir doktorum yok devlette hangisine sıra bulursam ona gidiyorum detayliya yonlendiren doktor mu bakması gerekir bilginiz var midir
Selimayazannesi Zarefet yani evet yönlendiren doktor da bakıyor. Ben kendi doktoruma gittim siz yönlendiren doktor a gösterebilirsiniz