Eldgrn matematikcianneee bir ara bende öyle düşündüm 32 de çağırmıştı doktor hani o zaman aşağı yukarı doğum planlanır artık diye sonra dedim aman Dursun kenarda diye öyle yırttım valla eşyalar tam hazır olduktan sonra hemen hazırlanıyor zaten
AyFa1608 Happycatt beşik araba alıcaksna dolap falan onları çıkart aradan bence ilk 🥲 bunlar alması daha zor şeyler ve ha diyince olcak şeyler değil. Kıyafet falan her zaman alınır 🥲
denizarenmom Happycatt valla bi anda alinca cok pahaliya geliyor gecen hafta 4 bin gitti bu hafta 2 bin ama daha bitmedi🥲 birde beşik hediye geldi aynısını alsak +3bin
AyFa1608 Happycatt aynen canım. Kıyafet almak daha kolay bide kıyafet biraz zamlansa dokunmaz da ötekilere zam geldi mi 500-bin birden geliyor o dokunuyor insana
sedamom00 Happycatt ben 16 haftalıkken beşiğini bebek arabası ıslak mendil ve bebek küvet setini aldım hep indirimdeyken aldım şuan 18+5
DerininAnnesi35 Happycatt en en en alınması gerekenlerden biri bence bebek kamerası. Kızımda aldığım en mantıklı ve en uzun süre kullandığım şey oldu. 2 buçuk yaşında ve yeni kaldırdım kamerayı. O da kızım korktuğu için. O kadar rahatlık ki anlatamam.
sedamom00 Happycatt katlanabilir küvet setini 270 tl almıştım şuan 350 400 tl civari bime bile çok fazla geliyor 🥲
Tubacngl Happycatt Bana göre gümüş kapak göğüs kremi depend alt açma örtüsü emzirme sütyeni bol bol zıbın İlk alınması gerekenler büyük pahalı olan eşyalar tabi 😊